dojechaa i moja! Hmm na żywo zupełnie, totalnie, kompletnie inny kolor!!!!!!!!!!
Na fotach była brązowo- niebieska jak zara deli, A jest brązowo hmm zielona. Taka turkusowa jak by. Aż sie zastanawiam że moze dostałam nie tą chuste hihi
Foty Monique pokazują zupełnie inne kolory. No i foty nati również.
No wiec wracajać do kolorów, jest zielono , brązowa. Brąz jest jaśniejszy niż na fotach, taki bardziej jak w grecji chyba, a turkus to taki morski,bardziej zielony.
Ogólnie chusta ładnazupełnie inna niż zara czy jade deli. Dość szorstka. Po praniu pewnie bedzie fajniejsza.
yyy no co TY??? Twoja jest brązowo - niebieska??? hmmmm to ja bym wolała zeby ona była taka jak na fotach a moja jest zupełnie inna
hm chyba nie możliwie żeby światło sztuczne tak kolory przekłamywało... zerknę na nią jeszcze jutro w dzien hihi ale nie sądze żeby sie zmieniło coś![]()
Ech, te kolory...
Z gałązkami to samo...
Miałam takie motylki i powiem, że one o wiele ładniej wychodzą na zdjęciach, niż w rzeczywistości, szczególnie z lampąTurkus w nich był piękny, podobny do didkowego petrolu, ale w zestawieniu z brązem zupełnie się gubił. Pewnie i Mea cierpi na taką przypadłość
. Może lepiej będzie wyglądać w słońcu, teraz to takie ciemności i szaruga, że wszystko wygląda smutnie.
Jaki on slodki! (chuscuioch oczywiscie, nie kolor). A ta stopa wygladajaca! Miodzio!
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008