Pokaż wyniki od 1 do 20 z 48

Wątek: Jakie najlepsze z polskich pieluch?

Mieszany widok

Chusteryczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Nappime - wąski, od pupy fajny welurek, który idealnie się dopiera (chyba jako jedyny, bo na innych [zagranicznych - markowych i chinkach] polarkach, welurkach, że o bambusie nie wspomnę zostają ślady po kupie forever).
    Co do wąskiego kroku na teraz, a szerokiego na potem - to zupełnie odwrotne miałam (a właściwie mój syn) potrzeby - jak był maleńki szeroki krok nie przeszkadzał, odkąd raczkuje (7 mies.) tylko itti bitti, ewentualnie nappime zdaje egzamin. Na nocki wciąż szerokie wonderosy.

Chustomanka Awatar IwonaKM
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Mam Eko_mama kieszonkę i SiO wymiarowe i jestem bardzo zadowolona, pieluszki zgrabne i estetycznie wykonane. To co wazne, można pieluszkę uszyć na miarę, nie tylko wielkość ale i zawartość, wedle życzenia i dostępności materiałów warstwa zewnętrzna, wewnętrzna i rodzaj pieluszki.

Poza tym kieszonka MałeMe z coolmaxem też bardzo fajna, mięciusienka, zgrabniutka, ładnie uszyta

Mam też bawełniane Pupeko i minkie NappieMe, obie ładnie uszyte, bezwypadkowe, zgrabnie leżą nawet na maleńkiej chudej pupce ale mają welur syntetyczny przy pupie i zakładam je rzadko, bo jak się okazało pupcia mojej córeczki nie potrafi sie zaprzyjaźnic z welurkiem syntetycznym.
    Pola 2011

Chustonówka Awatar medżik

Domyślnie

pooglądałam strony z polskimi pieluchami, też te o których przed chwilą się dowiedziałam,
    Dziewczyny! GRATULACJE! piękne pieluchy, fajnie zrobione strony www,
    jestem pod wrażeniem
    ... teraz coś bym sobie wybrała... od czego tu zacząć

Chustomanka Awatar darijah
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez medżik Zobacz posta
    ... teraz coś bym sobie wybrała... od czego tu zacząć
    Po jednej od każdego

Ja i Nappime mamy na przykład opcję wspólnej wysyłki; można trochę zaoszczędzić
    Miluszka ::marzec 2008 :: Olafko ::lipiec 2011::

https://www.facebook.com/MioUnico - unikatowe nery na różne bajery dla dziarskich chustomatek; szyte z nowych, recyklingowanych i chustowych materiałów; również na indywidualne zamówienia ::

Chustodinozaur Awatar rafandynka
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Dodam jeszcze nasze Baby Jungle - na razie mamy formowanki i duofoldy szyte dla Bio i Eko (dostępne na www.bioieko.pl). Mamy też wielorazowe ekomyjki.
    Pieluszki są wąskie w kroku, na napy - certyfikowany materiał, napki i nici, wzór pieluszki przestestowany na sporej grupie (50) Maluszków, zastrzeżony.
    Zapraszam
    A 2008, H 2009, M 2012, I 2014, M 2021

Uprawnienia umieszczania postów