Pokaż wyniki od 1 do 20 z 48

Wątek: Jakie najlepsze z polskich pieluch?

Mieszany widok

Chustofanka Awatar nuna77
    Miejscowość
    Kraków-Prądnik Cz.

Domyślnie

My sie własnie przerzucamy na polskie nasze ulubione to Eko mama są raczej waskie w kroku super uszyte, Sylviontko mamy na razie jedną kieszonke, bardzo ładna.
    Babyetta niedawno kupiłałam używaną więc jeszcze nie mam zdania, ale też raczej nie sa za szerokie w kroku.

IB to chyba mają welur syntetyczny przy pupie, a może się mylę

Formowanek jeszcze nie używalismy, ale już do nas lecą

U nas nie ma znaczenia jaki materiał przy pupie, mam i z bambusem uczucie mokro i z polarem, welurkiem. Jak na razie to bez znaczenia dla Synka.
    Jacuś 23.04.2011

Martynka 21.09.1998

Chustomanka Awatar Magda&Franio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Prześledź dokładnie dział recenzji, powinno to nieco pomóc. Zawsze możesz ma bazarku kupić po 1 szt. różnych polskich firm i sama sprawdzić co wam odpowiada, a te co nie podpasowały ponownie sprzedać.
    Ja uwielbiam Eko_mamę. Najlepiej uszyte, pełna dowolność przy zamawianiu pieluchy, zresztą mam która je szyje to przemiła dziewczyna. Te pieluszki IMO świetnie sprawdzają się u szczupłych dzieci, są jakoś tak fajnie skrojone na pupie.
    Nam nie podpasowała babyetta, miałam wrażenie zbyt obszernej pieluchy, która po włożeniu wkładów i zamontowaniu jej na pupie dziwnie z tyłu obwisała.

Najlepsza rada to poprostu zacząć testować

Uprawnienia umieszczania postów