kurde miałam z Małą akcję brzuszeki mnie też boli a nic nie jadłam... nie wiem czy dzis wkleje foty
wielkie sorki
kurde miałam z Małą akcję brzuszeki mnie też boli a nic nie jadłam... nie wiem czy dzis wkleje foty
wielkie sorki
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
A ja spytam czy ich kolor jest deczko podobny do Agave? Na drugich fotkach tak mi się wydajeChoć Agave też widziałam tylko na zdjęciach...Koty bardziej niebieskie? cieplejsze?
Mam i ja moje kocurki!
Jak na moje oko i rękę, to baaaardzo szerokie i baaardzo sztywneTo oczywiście nie musi być wada - takie po prostu są.
Ale spokojnie można im uszczknąć kilkanaście cm z jednego boku na kocią chusteczkę na głowę małej chuścioszki i jej mamy... W wełnie taką szerokość łatwiej ogarnąć, bo jest bardziej miękka i lepiej się układa, len jest bardziej deskowaty, więc rzeczywiście to może przeszkadzać...
Ale ogólne wrażenie bdb. Kolor bardzo fajny, jeansowy taki...
i moje do mnie dotarłymateriał i kolor idealny na spodnie jeansowe
![]()
faktycznie dość szerokie, no i czy ta decha jest do złamania w ogóle?
czy wasze koty (normalne, nie z okazji) mają jakieś babole? zaciągnięcia? moje mają kilka nitek, czy to kwestia lnu, czy tak mi się trafiło?
mam nadzieję, że jutro zaliczymy jakąś spacerową sesję foto.
![]()
marzec 2010 i
kwiecień 2013
w moich brak baboli, nawet specjalnie zgrubień lnianej nitki nie widać (specjalnie pod tym kątem patrzyłam).
Złamać się na pewno dadząPospać na nich, pomotać, warkoczyki zaplatać
![]()
2 + 7 (2005-2018)
mój kurier się zapowiedział pomiedzy 12 a 13.30![]()