A ja bym tak chciała te koty...Moje apele do osób, które chciałyby sprzedać giną w tej dyskusji...
Karolinka 17.07.2010
Julitka 29.01.2011
Musze zmykać do pracy, więc tak na szybko.
Koty sprzedały się i za granicę i do Polski. Zamówienia były raczej pojedyncze, choć czasami ludzie kupują kilka rozmiarów, a potem z części rezygnują. Dane osobowe nie były nikomu ujawniane, nikt też o nie pytał. Być może ktoś włamał się do sklepu, Tomek to sprawdzi wieczorem. Nie sądzę jednak, Tomek jest fanatykiem informatycznym, mamy drakońskie systemy ochronne. Bardziej prawdopodobne jest to, że ktoś puścił jakąś plotkę.
![]()
Co do pytań "do Natalii", to chyba faktycznie wydzielić taki watek gdzieś indziej. Robi się wątek "wielowątkowy".![]()
Dziękuję Natalio za odpowiedz![]()
green_naranjo, rzuciłaś w tym wątku mnóstwo niedomówień, informacji nie-wiadomo-skąd, przekazów między wierszami i zarzutów wobec niewiadomych osób o domniemane czyny.
Widzę, jak bardzo się starasz nie złamać regulaminu i jednocześnie uzyskać ferment w wątku. Nie powiem, efekt jest imponujący.
Uprzedzam, że jeszcze jeden wątek w tym stylu i czekają cię kolejne wakacje od forum, tym razem dłuższe i ostatnie czasowe. Przy następnym razie po prostu się pożegnamy na stałe.
Nie wchodzę w dyskusję, uprzedzam od razu. Nie odpiszę na pw ani tu w wątku, nauczona poprzednią dyskusją okołoostrzeżeniową, która była bezcelowa.
Gdybyś nie była faktycznie częścią chustowego świata, Twoje zachowanie mogłoby zostać potraktowane na forum jako trollowanie - i niech to zachowanie trollopodobne będzie uzasadnieniem mojego ostrzeżenia.
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
dziekuje mart za to jakze klarowne wyjasnienie mi mojego miejsca.
Pomowienia, insynuacje...? przepraszam bardzo, ale chyba dajesz sie poniesc emocjom odczuwanym tu przez niektore dziewczyny. Jasno napisalam, o co mi chodzi w zwiazku z Natibaby, odpisując takze (moze niepotrzebnie) na glupawe zarzuty i pomowienia niektorych osob, niczego do dyskusji nie wnoszących poza osobistymi wycieczkami pod moim adresem.
Jak zwykle tego akurat nie widzisz....co mnie nie dziwi.
Ciekawa sprawa, ze gdy w innych watkach zwiazanych z Nati twoje kolezanki wylewaly na tę firme cale wiadra pomyj (lacznie z personalnymi wycieczkami do Natalii), takie posty z twojej strony jak ten tutaj powyzej do mnie, nie pojawialy się.
Nie zycze sobie bys mi grozila, nie bawi mnie takie cos ani nie przeraza tez, dlatego zrobie ci przyjemnosc i sama sobie pojde, tym razem na dobre. Wrocilam po tym ostatnim zalosnym banie, poniewaz prosilo mnie o to kilka istotnych dla mnie osob, no ale teraz beda musialy same sie w tym waszym bagienku babrac, bo ja nie mam zamiaru.
Milego, hm, szerzenia idei chustonoszenia i innych takich![]()
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
jasne, tylko z twojej wypowiedzi mozna odczytac, ze ja sie niby pastwie nad Nati od nie wiadomo ilu watkow, podobnie jak z wypowiedzi paru twoich mocno podekscytowanych "sensacją" kolezanek![]()
nic takiego nie napisałam ani nie miałam na myśliani że się pastwisz ani że nie wiadomo ilu.
przykro mi jesli tak to odczytałas- nie było to moim zamiarem- serio
nie dopatruję się też żadnych sensacji.
tylko te koty bym chciała zobaczyća trochę się gubią w całym zamieszaniu
![]()
Ostatnio edytowane przez Kreska ; 30-11-2011 o 13:57 Powód: literówki i dokończenie zdania :)
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
No jestem mega ciekawa jak się będzie miał kolor tych lnianych do kaszmirowych navy - postaram się pocykać jakieś foty porównawcze, o ile dzieci mi pozwolą i o ile koty dojdą zanim się ściemni![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala