Pokaż wyniki od 1 do 20 z 310

Wątek: KOTY z lnem -- 29/11

Mieszany widok

Chustoguru Awatar mamaslon
    Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zuzolcia Zobacz posta
    granatowe mogą być jaskółki jedwabne
    a kaszmir malinowo czerwony tylko w co? w dmuchawce może??? chodzą za mną i chodzą
    a wiesz, tez za mną chodzą te dmuchawce...ale do dmuchawców chyba ten czerwien srednio
    niech sobie kotki bedą malinowe
    dmuchawce standart mysle, szare

co do dysputy dodam tylko ze ja zyje w Polsce, zarabiam w Polsce...cieszy mnie to ogromnie ze moge kupić chuste Polskiej firmy za nasze pieniądze.
    Myslę też że cena w euro dla mamy zagranicznej odpowiada portfelowi i cenie w zł. dla mamy Polskiej
    Kruszynka 2010
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci
    LULAMY Akademia Chustonoszenia
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
    moje zwierzaki i

Chustomanka
    Miejscowość
    London, UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamaslon Zobacz posta
    a wiesz, tez za mną chodzą te dmuchawce...ale do dmuchawców chyba ten czerwien srednio
    niech sobie kotki bedą malinowe
    dmuchawce standart mysle, szare

co do dysputy dodam tylko ze ja zyje w Polsce, zarabiam w Polsce...cieszy mnie to ogromnie ze moge kupić chuste Polskiej firmy za nasze pieniądze.
    Myslę też że cena w euro dla mamy zagranicznej odpowiada portfelowi i cenie w zł. dla mamy Polskiej
    ok, mamaslon, to w takim razie niech inne firmy tez zrobią niższe, preferencyjne ceny dla swoich krajow. ciebie jako klientki tylko Natibaby byc może to nie wzruszy, ale zapewne wiele twoich kolezanek -tak

Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez green_naranja Zobacz posta
    ok, mamaslon, to w takim razie niech inne firmy tez zrobią niższe, preferencyjne ceny dla swoich krajow. ciebie jako klientki tylko Natibaby byc może to nie wzruszy, ale zapewne wiele twoich kolezanek -tak
    ale ja z tobą nie rozmawiam, bo się nie da
    mym skromnym zdaniem robicie zamieszanie bo chcecie tę firme wygryść
    pewnie niebawem, np. w styczniu
    otworzycie z "kolezankami"
    (np. tą co robi zadyme na tbw a tydzien temu za ponad 600dolcow swoje natkowe ptaszory sprzedała)
    swoj wlsny Business i bedziecie zarabiać kokosy
    spoko...szkoda tylko ze musicie sie uciekać do takich metod
    Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 30-11-2011 o 11:07 Powód: literówka
    Kruszynka 2010
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    moje zwierzaki i

Chustomanka
    Miejscowość
    London, UK

Domyślnie

ale ja z tobą nie rozmawiam, bo się nie da
    mym skromnym zdaniem robicie zamieszanie bo chcecie tą firme wygryść
    pewnie niebawem, np. w styczniu
    otworzycie z "kolezankami"
    (np. tą co robi zadyme na tbw a tydzien temu za ponad 600dolcow swoje natkowe ptaszory sprzedała)
    swoj wlsny Business i bedziecie zarabiać kokosy
    spoko...szkoda tylko ze musicie sie uciekać do takich metod
    to napisz proszę, ze piszesz sobie a muzom, a nie do green _naranji ktora w zasadzie ten temat tutaj poruszyla.
    z "kolezanka" od jaskolek za 600$ akurat nic wspolnego nie mam, predzej ty, bo przypominam ci, ze proponowalas mi znalezienie chetnych na kilka limitow Nati za wyzszą cenę, niz za nie zaplacilas, więc raczej waż slowa w tej materii, bo brzmi to nie tylko glupio, ale i dosc smiesznie

p.s. wygryźć, nie wygryść się pisze.
    Ostatnio edytowane przez green_naranja ; 30-11-2011 o 11:12

Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

to napisz proszę, ze piszesz sobie a muzom, a nie do green _naranji ktora w zasadzie ten temat tutaj poruszyla.
    z "kolezanka" od jaskolek za 600$ akurat nic wspolnego nie mam, predzej ty, bo przypominam ci, ze proponowalas mi znalezienie chetnych na kilka limitow Nati za wyzszą cenę, niz za nie zaplacilas, więc raczej waż slowa w tej materii, bo brzmi to nie tylko glupio, ale i dosc smiesznie
    tak, za wyzsza cene o 100zł. + wysył bo mialam fuksa i mi sie udalo te dwie chusty zdobyc
    jasne ze tak!
    tobie za to proponowalam je w cenie za zł. bo nie jestem pazerna/napalona/wyrachowana
    i byłam miła, niestety przejechałam się na tym w stosunku do Ciebie co teraz widze w całej okazałości
    szkoda...ale jak ma sie miękkie serce to 3ba mieć twardą d
    czego wszytkim twoich znajomym zycze
    Kruszynka 2010
    BabyLedWeaning
    moje zwierzaki i

Chustomanka
    Miejscowość
    London, UK

Domyślnie

na czym się przejechalas?

na tym, ze zadna ze znajpomych nie chciala tych chust? czy na tym, ze Ci przed chwila odpowiedzialam na bardzo niemilego posta?to raczej ja sie przejechalam, jesli juz.

rozumiem, ze chcesz poczuc się czescia przewazajacej wspolnoty tutaj, stad ta nagla zmiana kursu w stosunku do milusich privow...ludzka mentalnosc nigdy nie przestanie mnie zaskakiwac

z mojej strony koniec tematu, jesli chcesz kontynuowac, to proszę na priv, chyba ze nie boisz sie obnazania swojej obludy na forum ( a nie sprawia mi to przyjemnosci).

Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

na czym się przejechalas?

na tym, ze zadna ze znajpomych nie chciala tych chust? czy na tym, ze Ci przed chwila odpowiedzialam na bardzo niemilego posta?to raczej ja sie przejechalam, jesli juz.

rozumiem, ze chcesz poczuc się czescia przewazajacej wspolnoty tutaj, stad ta nagla zmiana kursu w stosunku do milusich privow...ludzka mentalnosc nigdy nie przestanie mnie zaskakiwac

z mojej strony koniec tematu, jesli chcesz kontynuowac, to proszę na priv, chyba ze nie boisz sie obnazania swojej obludy na forum ( a nie sprawia mi to przyjemnosci).
    ja nie muszę się poczuć częscią wspólnoty tutaj

tez nie mam zamiwru z Tobą dyskutować
    to Ty odpowiedziałaś na moje "notabena mała dygresja"
    i tak, potwierdzam, byłam w stosunku do Ciebie miła bo staram się nie byc uprzedzona...no ale jak widać 3ba było Cię omijać szerokim łukiem
    Kruszynka 2010
    BabyLedWeaning
    moje zwierzaki i

Chustofanka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

10 lat pracuje w handlu i wiem, bo sie tym zajmowałam, że wiele firm, którym zależy na polskim kliencie, dostosowuje ceny do możliwości finansowych tej strefy europejskiej. Ja pracowałam 5 lat w miedzynarodowej firmie i miałam dostęp do cen tych samych produktów we francji, które były dużo droższe. Zagraniczne firmy chustowe nie dopasowują do nas cen, to prawda...pewnie dlatego nigdy nie kupię didymosa żadnego, choć wiele mi się podoba.

Chusteryczka
    Miejscowość
    ROD Pokój

Domyślnie

Koty proszę, koty Dość już polityki, dawać kotów foty
    okropecznie ich ciekawa jestem

Chusteryczka Awatar taniuka
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

dostałam info, że moje zamówienie zostało zrealizowane - to znaczy, że już wysłali?
    marzec 2010 i kwiecień 2013

Chusteryczka Awatar mamaLiKa
    Miejscowość
    sercem na Ursynowie ;)

Domyślnie

no prawie, powinnaś dostać jeszcze maila z numerem paczki, ale oni to robia zazwyczaj błyskawicznie jedno po drugim

demona
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamaLiKa Zobacz posta
    no prawie, powinnaś dostać jeszcze maila z numerem paczki, ale oni to robia zazwyczaj błyskawicznie jedno po drugim
    ostatnio jak kupowałam to nie bylo maila z numerem przesyłki, a dotarła nastepnego dnia.

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez taniuka Zobacz posta
    dostałam info, że moje zamówienie zostało zrealizowane - to znaczy, że już wysłali?
    Ja tez dostałam. To znaczy, że dziś ją wysyłają, jutro będzie.
    http://corallovo.blogspot.com/
    08.2005 06.2010 01.06.2014

Chustomanka Awatar anasta
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Jeżeli mówimy o poziomie dochodów, to nie sądzę, że mamy z Ukrainy czy Białorusi są bardzo zamożne, a muszą kupować w "europejskich" cenach. A swoją drogą, wyobrażam sobie, jakie gromy posypałyby się na Didka, gdyby wprowadzono preferencyjne ceny dla niemieckich mam

Uważam, że taka różnica cen sprzyja niezdrowej spekulacji, niestety. Kaszmirowe koty dla polskich klientek kosztowały niecałe 400 złotych, a dla zagranicznych 140 euro

Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anasta Zobacz posta
    Jeżeli mówimy o poziomie dochodów, to nie sądzę, że mamy z Ukrainy czy Białorusi są bardzo zamożne, a muszą kupować w "europejskich" cenach. A swoją drogą, wyobrażam sobie, jakie gromy posypałyby się na Didka, gdyby wprowadzono preferencyjne ceny dla niemieckich mam

Uważam, że taka różnica cen sprzyja niezdrowej spekulacji, niestety. Kaszmirowe koty dla polskich klientek kosztowały niecałe 400 złotych, a dla zagranicznych 140 euro
    to jest firma Polska
    ja jestem Polką i raz w życiu mam z tego powodu przywilej
    Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 30-11-2011 o 12:12 Powód: lit
    Kruszynka 2010
    BabyLedWeaning
    moje zwierzaki i

Uprawnienia umieszczania postów