Pokaż wyniki od 1 do 19 z 19

Wątek: pieluszki na długie spacery, jakich używacie dla pociech?

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Agna
    Miejscowość
    Reda

Domyślnie

Ja tam lubię formowanki od sylviontka i własne. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby cokolwiek gdzieś przeciekło nawet w ruchu. Na to otulacz wełniany. Na zimę zrobiłam taki do kolan z dodatkiem angory - fajnie grzeje udka. A od pupy jak ma być sucho, to wkładka z welurku, czy mikropolaru, ale ja nie korzystam - Zosia nie narzeka
    www.zufizo.pl

Zuzia 09.1999. Filip 05.2001. Zosia 04.2011.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Zwykłe kieszonki z chłonnym wkładem (np prefold bambusowy LG- wąski a chłonie niczym mech, albo nocny wkład CP). Albo wonderos v2 z samym bambusem Chłonie wystarczająco i nie robi mrówczego odwłoka.

Chustomanka
    Miejscowość
    Trójmiasto

Domyślnie

Kieszonki, zwłaszcza Babyetty.

J. 2010, W. 2013, A. 2021

Chustofanka Awatar nuna77
    Miejscowość
    Kraków-Prądnik Cz.

Domyślnie

My najczęściej to ubieramy Eko-mama kieszonke bawełnianą z wkładem bambusowym albo Itti Bitti Sio.
    Jacuś 23.04.2011

Martynka 21.09.1998

Chustomanka Awatar Magda&Franio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

My najczęściej na długie spacery i wyjścia na miasto stosujemy to samo rozwiązanie co w nocy, czyli formowanka MonkeySnuggles i wełniak. Na spacery po osiedlu 1-2 zakładam IssyBeara z dwoma ich firmowymi wkładami. Wpadek jak do tej pory brak

Chustomanka Awatar IwonaKM
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

ja na wyjscia własciwie tylko Bamboty teraz uzywam u córeczki. Chłonne, nie przeciekaja, no i mieszcza sie w spodniach bez problemu
    Pola 2011

Chustofanka Awatar ilaa

Domyślnie

myślę intensywnie o tych formowankach. ale powiedzcie: czy nie mierzi Was ta mokra pupa? ja tam bym nie chciała mieć mokrego tyłka, gdy na dworze -10 stopni /: nawet jeśli otulona w wełniak
    pomijając kwestię niewygody. czy to jakoś źle nie wpływa na stan zdrowia? (i nie chodzi o podrażnienia, a raczej jakieś przeziębienie czy coś)

Uprawnienia umieszczania postów