Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Elegancka kółkowa - gdzie kupić i którą?

Domyślnie Elegancka kółkowa - gdzie kupić i którą?

Dziewczyny - pomózcie mi prosze, bo się nie znam i nie jestem na bieżaco w trendach.
    Potrzebuję kupić jakąś elegancką chustę kółkową. Z dzieckiem będę musiała chodzić na rózne spotkania. Potrzebuję w stonowanych kolorach - szare, biało czarne.(?) W kazdym razie zadne kolorowe pasiaki. I dobrego gatunku materiał - by nie wyglądał na mocno pognieciony.
    Doradzcie mi prosze co Wy byście kupiły. Jedwab będzie dobrze wyglądał?
    I jakiej firmy jest takie cudo i gdzie mogę kupić to czego potrzebuję.

Dziekuję!

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Odynka miała do sprzedania kółkową Love is all around - przepiękna, zajrzyj na stragan...

Albo zapytaj Cobry czy ma swoje błyszczące cudo na stanie
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustofanka
    Miejscowość
    Sosnowiec

Domyślnie

otswiezam temaT: cos eleganckiego, stonowanego nosnego.
    Malwinka 12.05.2008, Kropka 06.12.2011 [*], Sonia 01.12.2012, Kinga 01.12.2012

Chustoholiczka Awatar AneczkaG
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

Ja co prawda znawczynią nie jestem, ale kocham indio i gdyby mi nie było żal kasy, to bym kupiła DidySling Indio. Jedno nawet aktualnie na allegro wisi.
    M. 2000- uczę się, nie przeszkadzać!!!, P. 2003 - pięknię się, nie przeszkadzać!!! i F. 2013 - czy ktoś się ze mną pobawi???

Chustoguru Awatar HoliPoli
    Miejscowość
    Belgrad

Domyślnie

Ja na elegancką okazję wypożyczałam chustę od vombati ale zdaje się, że z tą nośnością to niekoniecznie (moje mało wtedy ważyło...)

Chusteryczka Awatar malgos
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ja bym popytała dziewczyn szyjących kółkowe i dała ogłoszenie "Kupię" na bazarku . Bo że ładna ma być to jedno, ale żeby też wygodna była , bo inaczej cała jej uroda na nic. Niestety, dużo gotowych firmówek ma niewygodne (dla mnie przynajmniej) ramię zakładkowe i/lub małe kółka przy dość grubym, trudnym materiale.
    M&M 2006 , M 2009, M 2013, M 2017

Chusteryczka Awatar wildhoney
    Miejscowość
    Land of Mordor

Domyślnie

Najlepiej to upatrzyć sobie odpowiednią chustę i samemu uszyć - lub zlecić, no i oczywiście polować na bazarku ja tak upolowałam kółkową z indio schiefer, cudna była , potem z holundera, a teraz Basinda mi uszyła z kaszmirowego mrocznego honsiaka
    Nazgul, 1. 02. 2009; Morgulina 13. 06. 2011
    One candle left to burn now... before the Darkness comes.

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HoliPoli Zobacz posta
    Ja na elegancką okazję wypożyczałam chustę od vombati ale zdaje się, że z tą nośnością to niekoniecznie (moje mało wtedy ważyło...)
    ja tez kiedys mialam od vombati, na slub kuzyna. cudna byla chusta i calkiem fajnie mi sie w niej nosilo prawie dwulatka (choc ja z kolkowymi sie w ogole srednio dogaduje). wszystko zalezy od preferencji noszacego/rodzaju ramienia ktory lubi/materialu z ktorego jest uszyta etc.
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustoholiczka
    Miejscowość
    KRAKÓW okolice

Domyślnie

Mam Vombati i uważam że to njcudowniejsza kółkowa Przy czym mam szytą z wrzosa girasola z jedabny ogonem IMO nośna i bardzo wygodna, do tej pory moją Mrysie (12kilo) w niej nosze i zapas jeszcze jest To jedna z chust która jest u nas najdłużej i nie jest na liście do wylotu Jest też przez to naprawdę mieciusieńka i świetnie się dociąga
    NIgdy nie miałam Vombati lnianej wiec na jej temat sie nie wypowiem.

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa Tarchomin

Domyślnie

ja jestem fanką chust kółkowych Diva Milano, styl i szyk.

Uprawnienia umieszczania postów