Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: ergo tuli - bedzie dla nas dobre ? POMOCY PROSZĘ

Chusteryczka Awatar belfe
    Miejscowość
    Polska ;)

Domyślnie ergo tuli - bedzie dla nas dobre ? POMOCY PROSZĘ

Zastanawiam sie nad kupnem nosidełka ergonomicznego tuli - standard.
    Ale nie wiem czy mój wybór jest dobry.
    Paulinka woli chodzic na nóżkach, ale jednak po czasie sie meczy i trzeba ja jakoś transportować, a z motaniem na grube kurtki mam teraz problem, zastanawiam sie nad egro.
    I teraz tak, Pyska waży ok 12,5 kg, moze wiecej , i zastanawiam się czy to nosidło będzie dla nas dobre, czy nie za małe?
    wiem - , jest toddler, ale nie będę jej nosiła do 25 kg, a przy drugim dziecku, bedę musiala sporo czekać żeby zacząć go używać.
    Poza tym chcemy zacząć sie starać o drugie dziecko po nowym roku, i mogłoby byc dla drugiego dzidziusia też, ale czy warto teraz kupować?
    Za bardzo nie mam jej teraz w czym nosić, oczywiście chusty mam, ale nie motam bo padłabym trupem.
    Pomocy
    Ostatnio edytowane przez belfe ; 26-11-2011 o 22:03

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa Białołęka

Domyślnie

my mamy i się nosimy- a gabaryty panny mają podobne... a najlepiej, jak poniesie tata

Miejscowość
    Polska ;)

Domyślnie

ale czy teraz to dobry zakup , jak planuje zacząć starania o drugie dziecko na poczatku roku ? w ciąży nie bede mogła nosić

Chustomanka

Domyślnie

DObry bo ponosisz teraz a nie jest powiedziane ze od razu w styczniu sioe uda a teraz bedziesz miala komfort. Ja kupilam tuli w marcu a w maju okazalo sie ze jestem w ciazy i mimo to jestem baaardzo zadowolona polecam.

Miejscowość
    Polska ;)

Domyślnie

może jeszcze ktoś sie wypowie

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa- Stegny

Domyślnie

Mój mąż nosił w te wakacje naszego 3,5 latka, waga 16 kg, rozmiar ubrania 104cm.
    Spokojnie dawał radę, oczywiście panel nie sięgał od kolanka do kolanka, ale też nie było maksymalnego zwisu. Wysokość panela kończyła się pod pachami. Podczas naszych spacerów Maciek miał nawet drzemkę, ale on z tych facetów co śpią w każdych warunkach

Uprawnienia umieszczania postów