puściłam w testy prototyp, testy zakończyły się. Nic już tam nie będzie dopisywane ale nie chcę usuwać bo produkt istnieje, ino na razie nie w seryjnej produkcji. Jak zamknąć własny wątek?
puściłam w testy prototyp, testy zakończyły się. Nic już tam nie będzie dopisywane ale nie chcę usuwać bo produkt istnieje, ino na razie nie w seryjnej produkcji. Jak zamknąć własny wątek?
Poprosić moda![]()
Kiedy dzieci są małe, daj im korzenie, a kiedy są duże, daj im skrzydła.
hmmm troszkę szkoda ciągle modom paluchy zawracać, szkoda, że sam autor (skoro możne założyć i może nawet usunąć wątek), nie może go też zamknąć, czyli przenieść do stanu pośredniego między "istnieje" a "nie istnieje"
Może warto by to jakoś zmienić?![]()
I może jeszcze warto wprowadzić możliwość dowolnej kasacji własnych wątków?
Niestety, nie ma tak dobrze - bo niektórzy lubią sobie porozrabiać, ludzi naobrażać, wojenek porozkręcać - a jak pójdzie nie po ich myśli, to wygodnie puścić w niebyt, tudzież zamknąć i nie pozwolić więcej dawać się trzaskać po głowie, prawda?
Po to jesteśmy, żeby nam głowy zawracać. Najwyżej czasem trzeba chwilę poczekać
no o tym nie pomyślałam..... raczej miałam na myśli tego typu sprawy jak zakończone testy lub wymianki, (BTW: czasem szkoda że kasowane bo w razie czego można byłoby wrócić do historii i sprawdzić co od kogoś mieliśmy)...
ale rozumiem Twój punkt widzenia (drugie BTW: w życiu nie przyszłoby mi do głowy skasować mój "wojenny wątek" - wręcz przeciwnie, jest co jakiś czas podbijany, chociaż przeszedł mega ewolucję, tak ku pamięci i przestrodze innych co by nie dawali się ponieść emocjom i co by pamiętać, że nie każdy rozumie tak samo słowo pisane)
To watek z cyklu "Prosze o wyczyszczenie mojej skrzynki "![]()
![]()
Oj oj zaległości się ma forumoweTO ma na myśli
![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl