Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Kryzys

Chustofanka Awatar jadwigienka
    Miejscowość
    Dobranowice k. Krakowa

Domyślnie Kryzys

Mam KRYZYS noszenia w chuście! Odnoszę wrażenie że w co bym się nie zawiązała to mi nie wychodzi, chusta mi odstaje, dziecko wisi, kręgosłup mi trzeszczy i chrupie a potem cholernie boli. Krzyś ma jakiś ciężki czas, nie pozwala się normalnie zawiązać, jęczy, marudzi co mnie zawsze wyprowadza z równowagi, wije się i wygina co na pewno nie pomaga w dociąganiu. Czuję że jestem w tym beznadziejna.
    To pewnie ma związek z tym że mi się znudziło noszenie w kieszonce, 2X wolę przy starszych trochę dzieciach a plecaka prostego nie umiem nigdy dobrze podociągać i muszę się trochę garbić i mnie wszystko boli i na dodatek mi się wrzyna w ramiona. Zachciało mi się kangurka i plecaka z krzyżem czy jak mu tam (double hammock po ang.) i testy nie przypadły do gustu Krzysiowi, ech.
    Pocieszcie że nam ten kryzys przejdzie i że mi w końcu wyjdzie jakieś wiązanie...
    Grześ 2009, Krzyś 2011, Łucja 2013, Bartek 2016

Chustoholiczka Awatar pszczoła
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

Łączę się w bólu. Z przodu mi za cięzko, na plecy wrzuciłam mała dziś i źle zawiązałam (cholerne kurtki,płaszcze szaliki i spółka) i wróciłam obolała.
    A dziecko Ci się wygina, bo mu nudno wciąz patrzeć na Twoją szyję
    wspieram w rodzicielstwie

Doradczyni Noszenia ClauWi®
    Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Beskid Niski

Domyślnie

wszystko mija kryzysy na szczęście również

też miewałam dni, kiedy żadne wiązanie nie chciało wyjść. irytujące ale przechodzi
    2007, 2009, 2016

Uprawnienia umieszczania postów