Przez chwilę miałam "koty szare jeans z kaszmirem 4,2" z okazji w koszyku... Ale i tak nie dało się potwierdzić... Kto wziął??? Przyznać się!
mam 4,2 navy blue z okazji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Zuz ; 22-11-2011 o 20:22
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
już nie ma
![]()
marzec 2010 i
kwiecień 2013
Ha, to WY!Gratuluję!
Taniuka - chciałam dla Ciebie!
![]()
chore to wszystko, wiecie...
![]()
marzec 2010 i
kwiecień 2013
Teraz juz nawet "takiej kategorii nie ma w sklepie"...
A mi tam się podoba taka jazda!![]()
KOTY SZARY JEANS z kaszmirem (4,2 m) ok. cen. były po 361 PLN- wciąż wiszą mi w koszyku, że "Produkt wycofany z oferty"... Haha!
teraz trzeba poczekać na zwrotytak ewentualnie gdyby ktoś chciał się swojej pozbyć, a ja podejmę ostateczną decyzję, że chcę, to będę wdzięczna za pamięć
a na FB pewne oburzenie![]()
![]()
marzec 2010 i
kwiecień 2013
Koty, ech, uwielbiam... Wzięłabym, ale tylko przez moment mignęła mi standard i nawet nie dała się wrzucić do koszyka:/
Jakby ktoś miał i nie chciał 4,2 albo coś koło tego, jestem chętna![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Ja sobie tak czysto teoretycznie dumam. Tkalnia robi pas tkaniny szerokości 150cm. Tnie się to wzdłuż na pół - każdy na pas chustowy
Jeśli wychodzi np. 20 chust z tego 15 w okazjach cenowych. Z tego połowa w innym odcieniu. To - wygląda na to, że tka się po 10 -20 metrów jednego wzoru.
To ja bym chętne wynajęła taką tkalnię - utkała sobie kilak chust w kolorze jaki chcę, wzorze jaki chcę. BO skoro można tkać po 10 metrów na megalimity to widać to nie jest takie aż drogie...
Analizując już nie tak znów na gorącocałą sytuację, wypada stwierdzic, że idzie ku lepszemu...
Był granat.
Nowy wzór.
W Ok.cen. były tylko 2 sztuki (lub coś koło tego) => poprawia się jakość, mało odrzutów..
Cena normalna (coś koło wełenek...)
Hmmm, tylko ta ilość... Drobiazg...![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i