kolor suuuuperowy jak dla mnie!
wreszcie coś granatowego!!!!!
tyle że nie marzę ani o kaszmirze ani o kotach
może zostało nitki na jeszcze coś równie granatowego?![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
to nie kwestia sprzetu-bo na przyklad mam nowy, i lącze tez superszybkie. to kwestia tego, ze gdy są 3 sztuki, a chetnych 300, to jest male prawdopodobienstwo, ze kazdy zdola jedna z tych 3 sztuk upolowac.
ja na przyklad mam dosc i mysle zeby te jaskolki co to je mam, wystawic na bezczelnej aukcji i wszystko wydac na chusty firm, ktore wiernych dotychczas klientow szanują.
mnie dzisiejsza jazda wkurzyla - czekac na cos przez pol dnia zeby potem moc obejrzec na ekranie przez pol sekundy
Gratulacje dziewczyny!
Ps. Ale chore to, zgadzam sie...
a ja po raz pierwszy chciałam coś kupić...i ten sprint mnie zabiłw jednej sekundzie klikam i nic jeszcze nie ma...a w drugiej klikam i już nie ma
![]()
pierwszy raz cos takiego widzę![]()
Ja też pierwszy raz widzę coś takiego...
Ale, kobietki, zdystansujcie się!Dla żadnej z nas nie byłaby to pierwsza i jedyna chusta. Jeśli polowałyśmy, to głównie dla sportu... A to zabawa, nie?
Więc luuuuuuuz!
Może następną razą się uda...![]()
no kurka/kogucik...było ostro![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Coraz szybszą jazdę bez trzymanki Nati nam funduje! Dopalacz trzeba włączyć....
![]()
Poza tym, pojawiła się nowa kategoria...A to znaczy, że będzie cd...
![]()
Ostatnio edytowane przez metis1 ; 22-11-2011 o 16:08
nie chodzi o to, ze to pierwsza czy ostatnia chusta, tylko o to, ze czasy komunizmu juz minely i pogon za dobrem reglamentowanym tez powinna.
to ponizajace , ja sie niniejszym wypisuje z klienteli firmy Natibaby (i wiem, ze nie tylko ja, moze firma wyciagnie wnioski...)
Firma nie zbiednieje, jak się wypiszesz. Tyle, że Tobie ulży...
Ja to traktuję jak zabawę, pewnie dlatego mnie to nie poniża![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
a ja mam na razie 2 natki bawełenki i bardzo jestem zadowolona i myslałam o czyms z domieszkami fajnym... nie jestem jakoś zniechęcona muszę stwierdzić...
Po lewej zostało "z kaszmirem".
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i