Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Nie, dorzucam coś jeszcze zbliżonego kolorem czy materią...
Aha, i chusty zawsze wkładam do woreczka do prania, żeby się tak nie kotłowały.
Do tej pory nic się złego z żadną z moich wełenek czy kaszmirkiem nie stało.
Ja piorę w pralce na programie dla wełny z płynem do tkanin delikatnych. Parę razy też w orzechach prałam.
Mam mały bęben (3,5 kg), ale i tak staram się prać minimum 2 chusty na raz, ewentualnie zamiast chusty wrzucam coś jeszcze, żeby bęben ciut wypełnić. Wełny nie lubią kotłowania.
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Ja bym chciala koty czerwono biale
obojetne jaki sklad
welna nailepiej
mamaslon - malinowa wełenka albo kaszmir![]()
no ja w pralce mogę wyprać ale się trochę boję nie ukrywam... zwłaszcza że nie mam za bardzo co dorzucić, paproty mam ale nie wiem czy ich nie opchnę, a mea szara za jasna jest trochę, choć farbować nie powinny raczej chyba![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
wrzuć ręczniki/sweter/spodnie - cokolwiek, byle pralka nie była za pusta (kaszmira nie miałam - nie prałam, ale tak bym zrobiła z innymi chustami)
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Nati podało kto jest autorka projektu:
Za FB
"Chcielibyśmy ogłosić, iż autorką projektu Koty jest Pani Julia Razmetaeva. Bardzo dziękujemy!"
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
może mają jeszcze jakieś niezapłacone i czekają na wpłatę lub potwierdzenie
a dwa, że na pewno jeszcze koty się pojawią![]()
przecież i pancy i jaskółki i cała reszta w tym roku była w wielu różnych odsłonach (kolorystycznych i składowych)
2 + 7 (2005-2018)
Po tym jak szybko zniknęły poprzednie koty i ilość próśb, żeby ich było więcej powinno dać Nati do myślenia, poza tym w sklepie ciągle dostępna kategoria "koty z lnem"![]()
![]()
marzec 2010 i
kwiecień 2013