Niby chciałam niebieske, ale koty? Na pewno ułamek sekundy by mi nie starczył na decyzję, bo myślę od 15 minut czy mi się to podoba![]()
Kolor taki też już był, zupełnie jak w nino tiefblau.
Mnie to chyba średnio, ale moja Zuzka umarłaby z zachwytu, jakby na chuście były koty. Z głupich kwiatków się cieszy a co dopiero z ukochanych kotów.
Ma ktoś zdjęcia tych szarych??? One były tylko w okazjach?
Nie łapię tych okazji trochę. Kupiłam 2 chusty ostatnio z okazji i żadna nie miała skazy![]()
tu tylko takie pogladowe porownanie:
http://choosingwrap.livejournal.com/2481950.html
ha ha ha a wiesz, ze ja juz sama zglupialam. Z poczatku myslalam ze ta pierwsza to ta szaro-niebieska a ta druga to navy. Teraz jak pytasz to juz sama nie wiem![]()
Widziałam tylko te navy, ale jak kliknełam koszyk to już mi wyświetliło brak takiej kategoriikolor może i fajny ale koty
na całe szczęście to nie mój klimat.
fajnie ktos napisał na Fb, skoro zapowiedzieli pojawienie sie nowej chusty to może była tylko jedna![]()
wg mnie to jeden kolor - ten navy, w sklepie właśnie te widziałam, a szarych z okazji nie widziałam, więc nie porównam. Natomiast ciekawostka pewna pojawiła się w komentarzach na tym blogu. Jedna dziewczyna twierdzi, że to jej wzór, który wysyłała na konkurs i nikt ją nie poinformował o tymnawet kupiłaby sama te koty, gdyby tylko mogła
![]()
![]()
marzec 2010 i
kwiecień 2013