Cześć!
Za ok. 2 miesiące urodzi się nasze pierwsze dziecko. Jestem zdecydowana na chustę, ale na razie wiem bradzo mało na ten temat.
Byłabym wdzięczna za jakieś wskazówki od czego zacząć chustową edukacjęJakie posty warto przeczytać na początek?
Cześć!
Za ok. 2 miesiące urodzi się nasze pierwsze dziecko. Jestem zdecydowana na chustę, ale na razie wiem bradzo mało na ten temat.
Byłabym wdzięczna za jakieś wskazówki od czego zacząć chustową edukacjęJakie posty warto przeczytać na początek?
Witaj na forum,
poprzeglądaj tematy z głównej strony forum dotyczące chust, a sczególnie testów, może coś znajdziesz dla siebie
Moja wymianka http://chusty.info/forum/showthread.php/92151
Proponuję wybrać się na najbliższe spotkanie Klubu Kangura, chustomam, czy czegoś w tym stylu.
Ps. Niezwykle sympatyczny nick.
Dziękuję za odpowiedzi
Na takie spotkanie niestety nie mam jak iść, bo nie mieszkam w Polsce.
Mam nadzieję, że szybko uda mi się wkręcić i znajdę na forum wszystkie potrzebne informacje![]()
Witaj![]()
to na pewno, ale u nas była trochę metoda prób i błędów. Najpierw testowaliśmy elastyka, żeby stwierdzić, że chusta tkana jest fajniejsza (przynajmniej dla nas) później testowaliśmy wiązania i dalej je sprawdzamy - jest ich przecież cała masasama musiałam przekonać się np. że w wiązaniu 2x bolą mnie plecy
i dużo takich sytuacji. Na pewno i Wam się uda wszystko dopracować, dociągnąć i cieszyć się noszeniem
pozdrawiam