Jak zobaczyłam to mi szybciej serce zabiło![]()
![]()
ale jak zobaczyłam "grubość" to od razu mi przeszło
![]()
Jak zobaczyłam to mi szybciej serce zabiło![]()
![]()
ale jak zobaczyłam "grubość" to od razu mi przeszło
![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
skład rewelacja, aż bym się złamała, mimo że za niebieskim nie przepadam. Ale ta grubość![]()
Wizualnie super!!!
Dawno nic mi się tak nie spodobało!!!
biorę dlA kolorui skladu.
a cienizna,ponoc cienszy o wiele niz slate silk.
sklad fahjny, cale szczescie, ze nie moj kolor kompletnie. no i kogo ja bym z nim nosila![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Piekne indio, a ze cienkie, to jeszcze nie tragedia, ale jak napisali, ze trudne w praniu, to odpuszczam na starcie...
trudne w praniu jak wszystkie jedwabie i welny, moim zdaniem zadna tragedia.
Ciekawe, jak się mota i nosi!
Kolor nie dla mnie, ale ten skład mi zaimponował![]()
{HomeBirthing . BreastFeeding . Co-sleeping . BLWeaning . BabyWearing . Cloth Diapering . Work at Home . Veg*n momma to Kiki girl (IX 2009) & baby Surprise (Spring 2012)}
proszę o foty jak dojdzie
i opis nośności zwł.
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
moj wąsaty dostawca jeszcze nie zadzwonil z paczką, ale Stefanie juz ma i zdjecia tutaj
http://wraptown.wordpress.com/
kolor taki jak w ornacie, czyli na indio-piekny!
Kazde indio z jedwabiem wychodzi tak slicznie na zdjeciach! Niezaleznie czy kolor mi sie podoba czy nie. Jesli chodzi o Eisblau to podoba mi sie bardzo.
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008
przyszedl eisblau i o rany, jaki piekny!! ale przyszedl jak mnie nie bylo w domu, a ze wrocilam przed chwila, to juz zdjec nie bedzie dzis, ale jutro na pewno.
p.s. pachnie dziwnie, nie jak jedwab i nie jak welna, jakos...inaczej (czyt: niezbyt)
...i wytarzal w mojej chuscie![]()