czyli dziecko dziecku nierówne i choćby nawet miały taką samą wagę, to pieluszki na każdym inaczej się noszą.
czyli dziecko dziecku nierówne i choćby nawet miały taką samą wagę, to pieluszki na każdym inaczej się noszą.
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
zakładam synkowi już tylko L-ki i one size-y rozpięte, ma 14miesięcy i 11 kg.
Ciekawe, czy teraz już tylko te pieluszki ponosi do końca, bo tak jak piszecie - dzieci się wyciągają.
J. 2010, W. 2013, A. 2021
Moja się odpieluchowała przy IB rozm. M (one size nigdy nie nosiła), 10kg.
{HomeBirthing . BreastFeeding . Co-sleeping . BLWeaning . BabyWearing . Cloth Diapering . Work at Home . Veg*n momma to Kiki girl (IX 2009) & baby Surprise (Spring 2012)}
mój ma 18 miesięcy/11,2kg i OS nosi na długość rozpięte a w pasie 2 napki wolne. Z rozmiaru M na L przeszliśmy ok 9 kg.
K. 2010 i A. 2012
Moja córcia 2 latka 10 kg jesteśmy na M-kach;0 kilka L mniejszych jest okDady trójeczki, choć i w dwójkę wejdzie spokojnie
Synek 3,5 15kg okazjonalnie w nocy w L, też Dady 3 jak śpi i babci
![]()
Wybaczcie brak polskich krzaczków i błędy- z natury narwaniec jestem, co w sercu to na języku i enter zanim przeczytam
B. 2010 D.2012
Ja mam prawie wszystko rozpięte na maksa. Pewnie niesłusznie, ale tak mi wygodniej.
Zosia 2013
Tymek 2016
Instagram, Facebook: Gender dla dzieci - książki, filmy, pomoce, Migamy do dzieci - grupa wsparcia