Tak z ciekawości - ile macie "utopione" w szmatach? Jak czytam i oglądam kilkunastochustowe stosiki, to tak sie zastanawiam - że przecież to mała fortunka zamrożona
Mam nadzieję, że nie przeczyta tego jakiś włamywacz![]()
Tak z ciekawości - ile macie "utopione" w szmatach? Jak czytam i oglądam kilkunastochustowe stosiki, to tak sie zastanawiam - że przecież to mała fortunka zamrożona
Mam nadzieję, że nie przeczyta tego jakiś włamywacz![]()
to policzę,bo dla mnie niezbytcenne![]()
ponad dwa tysiące na chwilę obecną,a stos mam niewielki, chusty kupowane jako nówki prócz jednego indio,ale to sprowadzane więc też drożej niż normalnie![]()
są na forum osoby,które lekko licząc mają w chustach około 5 kawałków.jak to sobie uświadomiłam, to aż mnie zmroziło,bo człowiek sobie nawet nie myśli o tym w ferworze chustowania.
ale fakt faktem, to naprawdę niezłe zamrożenie kasy,jak się wie, jakie chusty kupować![]()
![]()
![]()
nieduzobo stosik niewielki
395zl przeliczylam![]()
Braciszki Stefan 12.01.2007 . Henryk 22.07.2011
U mnie na razie jakieś 400 zeta w dwóch chustach, ale w planach zakup trzeciej przed narodzinami młodej![]()
Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha
aktualnie jakieś 2 i pół tysiaka
tak z ciekawości ostatnio liczyłam
ale jak zaczęłam liczyć ile w sumie kasy utopiłam odkąd kupuję chusty to ...
dobrze, że mój mąż tego nie widzi![]()
ja tez mam 3 chusty... warte okolo 350zł i kusza mnie kolejne...
- wczesniej napisalam dwie, ale mam jeszcze jedna - ktorkiego hoppa![]()
Kubuś (7.7.2005) i Ninusia (13.7.2007)
Nubik - nosidła ergonomiczne, MT
moj blog
POŁOŻNA))))) i DOULA - wsparcie dla przyszłych rodziców
MASAŻ SHANTALA oraz Doradca Laktacyjny CNoL - Lublin i okolice, zapraszam![]()
DORADZTWO CHUSTOWE - Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule®
gosia_nubik
![]()
320 pawie,300 manduka i 150 my z tulikowa.
400 zeta, czyli dwie chusty po 200Acha - jeszcze MT za 120, czyli w sumie 520... Kusi mnie jeszcze parę pozycji...
![]()
wole nie wiedzieć
![]()
yyy
ja też wole nie wiedzieć![]()
Zresztą one już niestety nie są warte tych pieniędzy które na nie wydałam![]()
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
W 2 chustach i manduce utopiłam niby sporo, a wciąż trzy razy mniej niż w wózku, który coraz mniej mi się przydaje![]()
Hehe, a dla mnie bezcenne..bo moje, bo zwiazane z moim dzieckiem, bo mamy mase milych wspomnien z nimi zwiazanychZamieszczone przez magda1980
$$ nie mam pojecia...
w sumie mam nieco unikatow, nie do zdobycia za zadna kase (didek chcial od nas odkupic jeden swoj antyk), sciaganych ze swiata, itepe. No i masa chust chodzi po ludziach, licze, ze sie nie pogubia
o
ok. 1,5 tys (4 chusty i APLX)
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
to mnie właśnie zastanawia - niby mówi się, że chusta używana jest fajniejsza od nowej, bo złamana, mięciutka, ale jakoś nikt nie dolicza tej ekstra wartości do ceny kupna in plus, tylko używki są tańsze niż nówki. Taki paradoksZamieszczone przez visenna2
![]()
hm
jedna chusta - pewnie z 250
beco 200
pod 150
kolkowa hmm nie wiem bo nie mam jest wdomu
hmm i tak sporo jak dla mnie![]()
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
moj stosik to mniej wiecej 800 zlociszy, niewiele i niech tak lepiej pozostanie
Chociaz zaczyna mi sie juz marzyc manduca i indio, no i moze nowy MT... Kurcze,zaczynam przeginac![]()
Nothing you become will disappoint me;
I have no preconception that I'd like to see you be or do.
I have no desire to foresee you, only to discover you.
You cannot disappoint me.
Aska - mama Kajetana (19.10.2007)
Kurczę, jak policzyłam, to mi wyszło 3 tys. lekko![]()