Ktos tam z Londynu byl,ale nie pamietam ktoAle do mnie masz mil trzydziesci,zapraszam
![]()
Ktos tam z Londynu byl,ale nie pamietam ktoAle do mnie masz mil trzydziesci,zapraszam
![]()
mama_frania jest z Londynu
DROGA DMVniestety moji znajomi to wszyscy portugalczycy wydawalo mi sie i ze ktorys jest z Wenezueli .. ech,,, niestety nie dopomozemy CI ....
tata chusty w wenezueli nie znalazl, mam wiec dylemat co zakupic (patrz inny watek), my mieszkamy pol do godz od Londynu (Euston) ja zreszta bywam tam przynajmniej raz w tyg (jakby ktos potrzebowal to w British Museum w nowej czesci maja fajna przewijalnio-karmialnie
) Moze jakies spotkanko pod koniec stycznia jak juz wrocimy z Polski?
.... u nas tez sa takie bawialnie chyba 4Zamieszczone przez dmv
do jednego chodze czasem na zajecia muzyczne
a w czwartek idziemy na male Chrismas party
z doborem chust najlepiej poczytac czesc forum gdzie dziewczyny polecaja to i tamto
ja mam jednego elastyka
i dwie wiazane
na razie nosilam Julcie tylko w pozycji kolyski... ale jak sie naucze kieszonki to mysle ze bedzie bardziej szczesliwa poniewaz bedzie mogla ogladac wszystko naokolo
hihihi zchustowany zlot hmm?? brzmi ciekawie...
uwszystkich z Was mieszkajacych w UK taka piekna pogoda??
taaaak
edit: przydałby nam sie własny watek w "spotkaniach". co Wy na to?
no to zakładamy, bo w takim wątku mogłabym się na przykład pochwalić, że takiego poucha odało mię wyszperać w TKmaxxie https://www.thepeanutshell.com/shop/bab ... baby_sling
cieszę się, że akurat ten wzorek był w moim rozmiarze
edit: viewtopic.php?f=5&t=15203
na dziecięcym, w dziale przecen - i to podwójnych![]()
widziałam też elastyka (firmy nie pamiętam)
to rzeczywiście szczęście, że poszłam do TKMaxxa w centrum, do którego zwykle nie chodzę. w moim nie było.
Dalej sie wszystkie cieszycie piekna pogoda? U nas padaZamieszczone przez Janis Joplin
Zreszta jak zwykle
Dziecko chore to przynajmniej nie szkoda, ze wyjsc nie mozna
![]()
Ania na temperature nie narzekam, bo juz mam 9 stopni, ale permanentny brak słonca mnie dobija![]()
Byle do czerwca![]()
Janis widze, ze zbieracie na bilety do NigeriiNa studiach mialam chlopaka z Nigerii
![]()
![]()
To co? Off topujemy watek na calego?
tak moj maz jedzie za niecaly miesiac do Lagosa my zostajemy na naszej angielskiej rivierze
![]()
bilet nie lada gratka przy dobrym wietrze 500f /w dwie strony/ na osobe![]()
...(do polski placilam 30f)
...cala rodzinka to chyba nie szybko sie wybierzemy![]()
Jaśnie Pani, a ja dziś obejrzała pogodę i pomyślałam, że to jakiś cud, ze w Belfaście nie pada. A tu proszę - kłamali!
U nas słońce, nie pamiętam jak wygląda deszcz![]()
off topic off topicu: sio do rozmów zagranicznych!viewtopic.php?f=5&t=15203