Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Pokrowiec na nosidło

Chustonówka

Domyślnie Pokrowiec na nosidło

Cześć, mam taką prośbę- widziałam w sklepie pokrowiec na nosidelko- tzn na dziecko w nosidelku. Wyglądało to mniej więcej jak zwykły pokrowiec na plecak (taki raincover) - kawał materiału obszyty gumką tylko okolice głowy były jakoś sprytniej wykończone- czy ktoś może probowal uszyc takie cos albo ma gotowe i moglby mi przeslac orientacyjny wykrój? Moje talenty krawieckie są średnie więc jakoś nei wiem czy sama to wymyślę. A zimą jakoś te wiszące nóżki i rączki chyba marzną? (wiem że można pod kurtką malucha schować, ale wolę nosić na plecach)

Chustomanka Awatar Aniika

Domyślnie

Czy Tobie chodzi o osłonkę? WSpisz w wyszukiwarke osłonka chusty, wyskoczyc sporo odnosnikow. Sa tanie oslonki i drogie, mozna cos wybrac, czasami dorwac na bazarku.

Chustoholiczka Awatar majka
    Miejscowość
    Gdynia/Kartuzy

Domyślnie

a ja się podepnę pod pytanie, bo też bym chciała sobie coś takiego stworzyć, szczególnie jak po dzisiejszym spacerze nóżki zimne młody miał, a ja chcę zimą w góry z nim ruszyć i wolałabym, żeby jednak było mu cieplej.
    A może ma ktoś coś takiego w domu i mógłby zdjęcie wkleić, bo ja do sklepu oglądać w najbliższym czasie się nie wybiorę, a może jak się przypatrzę to rozwiązanie mi do głowy przyjdzie.

Chusteryczka Awatar wrapsodia
    Miejscowość
    Erlangen Niemcy /czasem Wawa/Jarosław/Klimontów

Domyślnie

dziewczyny przenieście wątek do działu "radosna twórczość" i szycie nosideł - może ktoś z szyjących się odezwie.
    Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis

Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustoholiczka Awatar majka
    Miejscowość
    Gdynia/Kartuzy

Domyślnie

ok. dzięki

Uprawnienia umieszczania postów