Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Zakochana w nosidle

Domyślnie Zakochana w nosidle

Dotychczas nosilam tylko w chustach, twierdzilam ze maja te magie, ktorej zadne nosidlo mi nie da. Namowiona przez Nate, kupilam aplx od Pasji...i sie zakochalam, wprawdzie nie daje mi tej magicznosci, ale jest super praktyczne-fajnie miec chuste (na dlugie codzienne 2-3 godzinne spacery motam sie w chuste, ale na szybkie-po starszaki do szkoly, zakupy, czasem w domu aplx jest nieoceniony), no i moj maz, choc nosi tez w chuscie- aplxem jest tez zachwycony ze wzgledu na latwosc w obsludze. No tak, ale Marysia mimo wszystko troche jeszcze za mala jest (ma 4 miesiace), w zasadzie od jakiego wieku mozna juz bez przeszkod nosic w aplx? No i jak radzicie sobie z paskami ktore spinaja pasy naramienne z tylu, ja mam wciaz wrazenie ze sa za wysoko, ale nijak nie moge ich obnizyc. Mysle ze niebawem zamieszcze zdjecia z oliwkowym aplx i polarkiem w roze od Vegi, pozdrawiam, Ewa
    Ewa, mama Martusi (2000), Krzysia (2002), Wojtusia (2006) oraz Marysi (2008)

ChustoTata
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie Re: Zakochana w nosidle

Up, bo ja nie odpowiem na pytania na temat tego nosidła. :/

Ale podzielę się radością z noszenia w czyms innym niz wiązance, tzn w MT bardzo nam się podoba łatwiej się wiąże niż chustę. Nosidło też byśmy chcieli ale se nie kupimy, no ale może kiedyś
    "Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości" Mark Twain
    Rufin 20.04.2008, Inga 13.07.2012

Chustoholiczka

podzielam zachwyt nosidłem
    ja w prawdzie mam Manducę - na zimę nieoceniona przynajmniej dla nas
    chusta ma swój magiczny nie-do-pobicia czar, który nie da się niczym zastąpić ale wygoda zimą góruje
    ale mam nadzieję, że mimo zimy wytrwamy w chustowaniu
    a poza tym wiosna przed nami
    nie mogę się doczekać. ja - niezimowa.

Chustoholiczka

Ja tez lubie nosidła. Małż sie zachustował w MT. A ja jeszcze wam polecam bardzo wypróbowanie chustoMT.

sylwik
    Guest

Przez pare miesiecy mialam APLXa i jeslil mala mialam z przodu to szelki z tylu krzyzowalam i ta klamra nie byla potrzebna. Mojego aniolka ma teraz Witbor (no on nie moj juz jest) i widzialam ze robi podobnie.
    pozdrawiam
    s.

Chusteryczka Awatar witbor
    Miejscowość
    Toruń

Cytat Zamieszczone przez sylwik
    Przez pare miesiecy mialam APLXa i jeslil mala mialam z przodu to szelki z tylu krzyzowalam i ta klamra nie byla potrzebna. Mojego aniolka ma teraz Witbor (no on nie moj juz jest) i widzialam ze robi podobnie.
    pozdrawiam
    s.
    Potwierdzam
    Zresztą z Manducą robię to samo.
    Wanda, mama Zofii, Malwiny, Mai, Franka, Antka, Marysi i Józefka oraz Anieli (6tc) i Szymona (17tc)

O jak fajnie, ze ktos zauwazyl moj skromny watek), U nas przewaza zdecydowanie wiazanka, zwlaszcza po odkryciu, ze dzieciaki wola spac i zasypiac bardziej obwiazane, unieruchomione, a to zapewnia tylko chusta i tylko wiazanie-kieszonka. Jutro wyprobuje na krotki dystans te krzyzowanie pasow-wydaje sie genialne, sama na to nie wpadlam. Pozdrawiam, Ewa
    Ewa, mama Martusi (2000), Krzysia (2002), Wojtusia (2006) oraz Marysi (2008)

Chusteryczka Awatar rzezuchama
    Miejscowość
    Kraków

To ja:
    po zobaczeniu z bliska APLX'a:
    po dwóch dniach noszenia w pożyczonym:
    po 10 minutach od zamówienia i "przelania środków":
    Marta, mama Stasia - 2007 i Józina - 2010
    Stasiek poleca
    Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego w słowa. Julian Tuwim

Chustoguru Awatar Dagmara
    Miejscowość
    Warszawa Bielany

A ja uwielbiam wszystko co mam
    Konstanty 16.04.2014
    Lilianna 7.04.2010
    Kacper 29.07.2007

Uprawnienia umieszczania postów