Our new special edition: Audrey. A dogstooth with aubergine-colored cotton and olive-green wool. 50% wool/50% cotton. 235 gr/qm.
echhhh zaczynam wątpić czy bedzie w tym roku coś fajnego
choć skład tego paskudztwa fajny![]()
ładna!!!!!!
nic specjalnego![]()
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
o, widze teraz fotku
no to ten sweterek w fiolecie
prawda
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
nazwa zachęcająca, szczęśliwie chusta mniej - co nie znaczy, że nie zobaczyłabym w akcji - Demono?![]()
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
paskudztwo...
Kolory super (chyba już różowe nitki im się skończyły), skład
, podoba mi się
![]()
Nie wiem co u mnie nie tak z kompem, ale jakos tej oliwkowej zieleni nigdzie nie widze...![]()
Widziałam na tbw i piękna jest. Wzorek mniejszy niż wcześniej. Szary wpada w oliwkę. Idealnie gra z fioletem.
Gdyby nie to, że przyrzekłam sobie, że już nigdy nie kupię wełny...
Tu porównanie z innymi: http://wraptown.wordpress.com/2011/1...-with-50-wool/
mam mieszane uczucia
jednak czarno-szara była ladna, a ta....... hmmmm
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
a na stronie jest jeszcze ten Teviot...on juz był?
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i