a proszę:
edit: moim zdaniem niebrzydkie
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
fiolet...bleeee
wiecie co, moim zdaniem, cała magia nowych chust, oczekiwania na nowy wzór, skład itp, poszukiwania tej wymarzonej prysła wraz z pojawianiem się coraz nowszych Natek w takim tempie. Kiedyś znałam każdą chuste Nati a teraz już nie ogarniam nawet 1/3. Z jednej strony dobrze, bo firma się rozwija, chusty się dobrze sprzedają a co za tym idzie jest coraz więcej rodziców chustujących ale z drugiej strony... własnie tego dreszczyku emocji brak
Mama Kubusiai Basi
Dziewczyny, a jakby puszczali jedną nowość na 2-3 m-ce to byłoby mówienie że mogliby częściej
Mnie się te motyle bardziej podobają niż te co na półce mam... może udałoby się sprzedać hmmm
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
no ale kaszmir chetnie przyje![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
na tym polega handel, znaleźć złoty środek między podażą a popytem
I Nati całkiem nieźle sobie radzi w sumie bo widać to po tym w jakim tempie nowe chusty znikają ze sklepu
ale.... no jednak to już nie to samo ...
jak widzę kogoś na ulicy w starej Natce to od razy wiem co to za chusta, tych nowych nawet nie rozróżniam...i przestały kusić.
Jestem wierna Japanowi, i PerełceGrecji ... i pasiakom (tym starym)
Mama Kubusiai Basi
a ile % tego lnu było? nie złapałam ich![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Bardzo ładne te motylki, chciałabym zobaczyć na zdjęciach niesklepowych. Jeżeli ktoś upolował, proszę o fotki![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Całkiem ładne były![]()
dobrze, że przegapiłam![]()
2 + 7 (2005-2018)
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala