-
Chusteryczka
Nosidło odesłałam, za dużo się nie nanosiłam, bo aż dwa razy i nie było szans nawet zrobić zdjęcia, bo fotografa brak
, ale napiszę i ja.
Wykonanie - pierwsza klasa, podkreślane zresztą to było podkreślane nie raz. Panel biodrowy - na prawdę fantastyczny, kształt i przeszycia fenomenalne, niesamowicie wygodne. Pasy naramienne również bardzo wygodne.
Napiszę tylko, że jako osoba mało doświadczona w noszeniu w nosidłach, miałam pewien problem na początku, żeby się pozapinać. Do tego nie wiem do czego ten dodatkowy pasek... hmmm.... Blondynka jestem
Generalnie dość szybko doszłam co i jak, ale nie umiałam pozapinać nas z Frankiem na plecach. Na brzuchu było super, bardzo wygodnie, nawet zakupy, wychylanie się, schylanie, nie przeszkadzało. Bardzo miło i wygodnie nam było 
Natomiast nosidło było dla nas za duże, niewiele, ale trochę. Ja 162cm, Fran ledwo 74cm, ale oboje raczej drobni.
Natomiast bardzo pozytywnie zaskoczyło mnie nie wiem miejsce wszycia pasów w górnej części panela, Frankowi nic nie zasłaniało widoku i nie ugniatało mu ucha, tak jak w MT, ktory mamy
Więc tu super pozytyw.
Generalnie kolorystyka, materiał, jakość wykonania - wszystko bardzo, bardzo ładne i gdybym kupowała nosidło, to poważnie rozważyłabym zakup tego właśnie.
Dziękuję i pozdrawiam.
Uprawnienia umieszczania postów