Sliczne foty i nastepny cundy MT wyszedl spod igly Melkaj![]()
Sliczne foty i nastepny cundy MT wyszedl spod igly Melkaj![]()
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za miłe słowai tym tutaj, i tym w dziale recenzje - zarówno MT, jak i pouchy. A dziękuję tu, bo wydaje mi się, że w recenzjach powinny być same recenzje
Dzięki Waszym sugestiom wciąż staram się wprowadzać nowości i udogodnienia - tak aby moje "wyroby" stawały się coraz lepsze i przynosiły Wam jak najwięcej satysfakcji.
Agnieszka - kobieta, żona, mama dwóch uroczych dziewczynekwww.melkaj.blogspot.com
mei tai-e, chusty kółkowe
a nasz jest taki:
http://melkaj.blog.onet.pl/2,ID353442410,index.html
najpiękniejszy na świecie!
Dzieci to... kupa. Kupa radości i kupa kupyI jeszcze kupa zmartwień...
Franek (Kako) 02.02.2008
Krysia (Izia) 26.10.2009
Janek 30.07.2014
www.wysokipoziomcukru.pl
www.dalekiswiat.pl
zdjeciarka.blogspot.com
Według psychologów dzieci wyrastają z lęku separacyjnego po drugim roku, nie piszą kiedy wyrastają z niego matki...
Super smok![]()
Smok to wymysł mego małża, ale wyszedł pięknie. Jestem zachwycona MT. Dzisiaj idziemy na spacer w nim![]()
Cieszę się, że się podoba.
czekam też na opinię po spacerze
Miłego noszenia.
Agnieszka - kobieta, żona, mama dwóch uroczych dziewczynekwww.melkaj.blogspot.com
mei tai-e, chusty kółkowe
Napisalam juz w recenzjach o moim MT od melkaj - jeszcze i tu sie pochwaleMT nr 108 to moj mietus
Jest przesliczny, przewygodny i super nosi. A oto dwa zdjecia (pierwsze motniecie tuz przed wyjsciem na spacer)
![]()
Slicznie wygladacie, bardzo podoba mi sie polaczenie rozu i brazu![]()
Pieknie wygladacie,MT tez uroczy!
Dla tych co nie sa pewni czy im w MT bedzie wygodnie... popatrzcie na szerokosc pasow, na pieknie wyprofilowany panel...nic wiecej nie mowieAz chce sie nosic w MT
![]()