dla kanalizacji?? bo te ekobaby polecone za 18 zł to bez sensu mi zamawiać i płacić za przesyłę. zresztą one też mają celulozę hiper-mocną i może się słabo rozpuszczać w rurach. mi zależy na spuszczaniu do kibelka, nie na ich praniu.
wszystkie papierki można prać po zasikaniu
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
ja chciałam kupić, ale... załatwiamy się na nocnik, więc kupale już w pieluchach nie lądują
tylko moczymy, bo nie zawsze się uda siuśnąć w nocnik![]()
Które paierki sa najlepsze do kupek stałych?tzn niemlecznych
Jacuś 23.04.2011
Martynka 21.09.1998
Ja przy starszaku używałam Imse Vimse. Całkiem nieźle się sprawdziły. Przy stałej kupie składałam na pół, dla wzmocnienia. Została mi cała paczka (dwupak) nawet nie ruszona, bo młodszy praktycznie od początku wysadzany pieluch nie brudzi prawie wcale, więc papierów nie wkładam![]()
ja mam babyono (dostałam w gratisie) i są okropne - mega sztuczność z nich bije, nieprzyjemnie mi je nawet wziąć do łapy, a co dopiero położyć przy pupce - to już pampersy mi się wydają przyjemniejsze. Na szczeście Jasiek przeszedł na system 1 dzień = jedna kupa, więc nawet się zastanawiam czy go nie wysadzać... Tych papierków nie użyję w życiu - jak ktoś lubi mogę podesłać za koszty przesyłki.
Macie porównanie? Pozostałe też mają taką "konsystencję", czy są inne? Bo te są jedyne jakie widziałam...![]()