pogrzeb trochę na forum - było o tym sporo
a tak na szybko: sporo dziewczyn używa i sobie chwali, niektóre można po zasiusianiu wrzucić do pralki i użyć ponownie, najpopularniejsze to są chyba Imse Vimse.
pogrzeb trochę na forum - było o tym sporo
a tak na szybko: sporo dziewczyn używa i sobie chwali, niektóre można po zasiusianiu wrzucić do pralki i użyć ponownie, najpopularniejsze to są chyba Imse Vimse.
JA mam Close Parent - piorę nawet po 2-3 razyAle generalnie ostatnio używam mało, tylko do formowanek bambusowych, żeby miał sucho przy pupie.
Ja kupiłam dwie paczki i jak dotąd zużyłam 2/3 z jednej. Reszta lezy i jakoś nie zanosi się na ich używanie.... Do bambusów ok, ale przy kieszonkach, to ja osobiście nie widzę potrzeby...
Ostatnio edytowane przez Blanka_1982 ; 08-11-2011 o 11:44
Ja bez papierków żyć nie potrafię, bo możliwość wyrzucenia kupy do toalety, a użytej pieluszki do wiadra bez zapierania - bezcenna.
Zasiusiane też wrzucam do pralki, wytrzymują max 3 prania, a potem się biodegradują![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
nie wyobrażam sobie pieluszkowania bez papierkow, do mlecznych kup najlepsze są te z ekobaby w rolce, lubię też ale nie zawsze papierki Canpol babies do kupienia tanio w każdym sklepie dziecicym
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
Ja użwam papierków, ale nie wiedziałam, że zasiusiane można prać, a szkoda, bo już trochę poszło do ścieków..
Przy mlecznych kupach sprawdzaja się średnio, po rozszerzeniu diety jest o wiele lepiej. Nie wszystkie można wyrzucać do toalety, więc warto to sprawdzić przy zakupie.
Starszy '2006 i Młodsza '2011
canpola są fajne, bo delikatne, ale ja nie lubiłam jak się do pupci troszku przyklejały
Jo 2011 Al 2017 Ga 2019
canpol się dobrze pierze, bo nie jest biodegradowalny. Jest sztuczny, ale nie sprawdze z czego zrobiony, nie mam go w domu..
imse vimse to papier z niewielkim dodatkiem poliestru.
mioliners są z mączki kukurydzianej.
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE