Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Lokalna reklama antychustowa :-(

Domyślnie

może dałam zły tytuł wątku bo mi jako osobie noszącej jednoznacznie się kangury z chustami kojarzą
    ale chodzi właśnie o ten beznadziejny przekaz anty bliskości mamy z dzieckiem bo przecież to jest główną zaletą chust i jakoś mi się głupio zrobiło że słyszę takie rzeczy od lokalnego przedsiębiorcy w moim kochanym mieście

Chusteryczka
    Miejscowość
    Böblingen

Domyślnie

kangurzyca z wózkiem to jeszcze, ja od razu ją z wisiadłem zobaczyłam
    reklama jest tak konstruowana, żeby czasem nawet i zszokowała odbiorcę, dzięki temu nazwa firmy/produktu wpada w ucho i zakorzenia się na dobre. Ja bym się aż tak nie przejmowała, a w handlu niestety nie o bliskość a o kasę chodzi
    http://kachaskowo.blogspot.com
    a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
    bociany dzieci nie noszą, ja tak (zapożyczone z nosime.sk)

Domyślnie

no tak masz rację, nieważne że będzie się źle kojarzyć, ważne że zapamiętam tą reklamę więc swoją funkcję spełniła

Domyślnie

A mi się wydaje że po prostu sprzedaż im spadła Bardzo często słyszę to pierwsze zdanie tym bardziej że mieszkam w małym mieście i taki widok jest rzadki. A reklama w zasadzie daje wybór, albo bliskość albo modne bajery Ja wybieram bliskość a każdy ma swój wybór
    Kangur z wózkiem, ale się uśmałam
    Przemuś 28.12.2010
    Antoś 25.10.2013
    http://matkadzika.blogspot.com/

Chusteryczka Awatar taniuka
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez green_naranja Zobacz posta
    moze inaczej, dla jasnosci:

_"Popatrz na te biedną kobietę co to kotlety tlucze i w pocie czola ziemniaki obiera...a obok restauracja Cud-Miod_Malina, gdzie i schabowe, i surowka, i wszystko gotowe od razu bez męczarni")
    a z takich udogodnień od czasu do czasu sama korzystam i taka reklama akurat nie wywołuje u mnie złych skojarzeń
    marzec 2010 i kwiecień 2013

Uprawnienia umieszczania postów