-
Chustonówka
No z tym piecem to oczywiście żartowałam
Tak samo uważam, że nie ma sensu amortyzować pralki, średnio dobra pralka żyje max. 10 lat, jak się jej b.rzadko używa to się psuje od samego stania. Serio, moja mama przywiązana do Frani
no i w domu tylko 2 osoby i mało sie pierze i już 2 pralka stanęła dęba po 3 latach. A jak się dużo pierze to łożyska siadają. Na jedno prawie na to samo wychodzi. No i chyba z żelazkiem tak samo, zresztą pieluchy to i tak max. prasować do 3 m-ca.
Właśnie liczę koszty prania, a kto ile w pieluchy zainwestował to sam wie. Raczej tak dla tych co dopiero teoretycznie zaczynają i chcą wiedzieć co i jak...ile średnio pieluszki wielo różnego rodzaju (bo chyba każdy różne kupuje na wypróbowanie, potem się dokupuje ulubione?). Moja mama jak usłyszała ile taka AIO/kieszonka kosztuje to się za głowę złapała
Fakt, cena 50-70zł/szt. i mnie początkowo mocno przeraziła, tym bardziej,że na początek szykuje mi się z min.1000zł na same pieluchy. A pampersy kupujesz po malutku, po cichutku raz po 40zł. Mniej się wydaje nie?
Uprawnienia umieszczania postów