Tak wlasnie podejrzewalam, ze nie sa potrzebne
Dzięki dziewczyny za odpowiedz.
Tak wlasnie podejrzewalam, ze nie sa potrzebne
Dzięki dziewczyny za odpowiedz.
Dziewczyny chcę zacząć z wielo, mam juz 14 miesieczniaka, wiem ze pozno, ale z 2 strony jeszcze troche pokorzysta, mysle na poczatek o 5 kieszonkach, maly sie wierci bardzo przy zmianie wiec musze szybko to robic i kieszonka mi najbardziej pampersa przypomina a do nich sie przyzwyczailam ja i malec, ma to sens?
aha i wklady same bambusowe mysle kupic bo dzieć duży i siknięcia już większe...
no to chyba takie moje male watpliwosci poczatkujacej wielo![]()
maksia moim zdaniem ma sensSzczególnie, że przy odpieluchowaniu będziesz mogła wkłady dawać 'na górę' a nie do kieszonki, i dziecko będzie miało mokro od pupy,wtedy może szybciej załapie o co chodzi
Co do wkładów, i tam bym polecała trochę z mikrofibry. Bambus szybko się niszczy (chociaż Wam chyba tyle czasu nie zostało), i większość bambusowych (takich,które ja miałam) były węższe, niż te z mikrofibry. Używamy teraz po prostu je razem wsadzone.
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'
Dzięki wielkie za wskazówki. W takim razie trochę wymieszam te wkłady aby popróbować różnych.
Poza tym daję go wkrótce do żłobka, kierowniczka mówiła by przynieść pampersy... ciekawe czy zgodziliby się ewnetualnie na takie wielo... ?
No nic, najpierw sama muszę popróbować czym to się je...
A no to co innegoJa zamówiłam najpierw 2 aby zobaczyć co to i w ogóle ale w ten sam dzień więcej zamawiałam
Ciekawe co Ci w żłobku powiedzą.
Zawsze możesz naszykować przygotowane do użytku kieszonki z wkładami a Pani ze żłobka może je dawać do jakiejś nieprzemakalnego worka i Tobie
jak przyjdziesz po synka. Mi się wydaje że dało by radę .