Pokaż wyniki od 1 do 20 z 302

Wątek: PIELUSZKI WIELORAZOWE - PORADNIK

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar kornflejka
    Miejscowość
    Portugalia

Domyślnie

Tak wlasnie podejrzewalam, ze nie sa potrzebne
    Dzięki dziewczyny za odpowiedz.

Chustonówka

Domyślnie

Dziewczyny chcę zacząć z wielo, mam juz 14 miesieczniaka, wiem ze pozno, ale z 2 strony jeszcze troche pokorzysta, mysle na poczatek o 5 kieszonkach, maly sie wierci bardzo przy zmianie wiec musze szybko to robic i kieszonka mi najbardziej pampersa przypomina a do nich sie przyzwyczailam ja i malec, ma to sens?

aha i wklady same bambusowe mysle kupic bo dzieć duży i siknięcia już większe...

no to chyba takie moje male watpliwosci poczatkujacej wielo

Chusteryczka Awatar melodi
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

maksia moim zdaniem ma sens Szczególnie, że przy odpieluchowaniu będziesz mogła wkłady dawać 'na górę' a nie do kieszonki, i dziecko będzie miało mokro od pupy,wtedy może szybciej załapie o co chodzi

Co do wkładów, i tam bym polecała trochę z mikrofibry. Bambus szybko się niszczy (chociaż Wam chyba tyle czasu nie zostało ), i większość bambusowych (takich,które ja miałam) były węższe, niż te z mikrofibry. Używamy teraz po prostu je razem wsadzone.
    '12 Norbi 86 > 66 kg !!!

'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez melodi Zobacz posta
    maksia moim zdaniem ma sens Szczególnie, że przy odpieluchowaniu będziesz mogła wkłady dawać 'na górę' a nie do kieszonki, i dziecko będzie miało mokro od pupy,wtedy może szybciej załapie o co chodzi

Co do wkładów, i tam bym polecała trochę z mikrofibry. Bambus szybko się niszczy (chociaż Wam chyba tyle czasu nie zostało ), i większość bambusowych (takich,które ja miałam) były węższe, niż te z mikrofibry. Używamy teraz po prostu je razem wsadzone.

Dzięki wielkie za wskazówki. W takim razie trochę wymieszam te wkłady aby popróbować różnych.

Poza tym daję go wkrótce do żłobka, kierowniczka mówiła by przynieść pampersy... ciekawe czy zgodziliby się ewnetualnie na takie wielo... ?

No nic, najpierw sama muszę popróbować czym to się je...

Chustonoszka Awatar Fiolka
    Miejscowość
    Małopolska

Domyślnie

Maksia my teraz zaczęliśmy i jestem zachwycona żałuje że dopiero.
    Ja też bym poleciła kilka z mikrofibry na dzien idealne a i mamy około 13 kieszonek (chyba jeszcze kupię)
    5 trochę mało...

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fiolka Zobacz posta
    Maksia my teraz zaczęliśmy i jestem zachwycona żałuje że dopiero.
    Ja też bym poleciła kilka z mikrofibry na dzien idealne a i mamy około 13 kieszonek (chyba jeszcze kupię)
    5 trochę mało...

Spodziewam się, że 5 docelowo to będzie za mało, ale najpierw chcę tyle zamówić na próbę i zobaczyć czym to się je

Do żłobka chyba będę musiała i tak pampersy nosić...

Chustonoszka Awatar Fiolka
    Miejscowość
    Małopolska

Domyślnie

A no to co innego Ja zamówiłam najpierw 2 aby zobaczyć co to i w ogóle ale w ten sam dzień więcej zamawiałam
    Ciekawe co Ci w żłobku powiedzą.
    Zawsze możesz naszykować przygotowane do użytku kieszonki z wkładami a Pani ze żłobka może je dawać do jakiejś nieprzemakalnego worka i Tobie
    jak przyjdziesz po synka. Mi się wydaje że dało by radę .

Uprawnienia umieszczania postów