Wielkie dzięki za info.Czy możecie się wypowiedzieć na temat pieluch sprzedawanych na allegro?Są połowę tańsze od tych w sklepach internetowych,czy za tym idzie też jakość?Pozdrawiam
Wielkie dzięki za info.Czy możecie się wypowiedzieć na temat pieluch sprzedawanych na allegro?Są połowę tańsze od tych w sklepach internetowych,czy za tym idzie też jakość?Pozdrawiam
no jakosc napewno,tani minkee sa warte swojej ceny,sa spoko.natomast naugty baby nie nadaja sie dla chlopcow bo rzep jest przyszyty do polarka i chlopaki je przesikuja gora.warto kilka takich tanszych miec jako dzienne pieluchy![]()
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)
ja się obawiam tych tanich pieluch, materiały nie wiadomo czy są bezpieczne, ale to już kwestia indywidualna.
Ostatnio edytowane przez kasia_mb ; 11-01-2011 o 15:02
nie wiem czy to w temacie się mieści pewnie nie ale i tak napisze
Trzeba pamiętać że i tak mamy dobrze.
Nasze mamy miały tylko tetrę, i na dzień i na noc i jakoś dzieci w nich wychowały.
My mamy pule na pieluszki, różne rodzaje pieluszek, otulacze - takie śmakie.
Był moment że jednorazówki stały się "wybawieniem" od przemakających pieluch i częstego zmieniania, tez ubranek, prania we franiach itd.
Cieszmy się tym bardziej mając do dyspozycji takie wspaniałe, mniej lub bardziejpieluszki
Pozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez kasia_mb ; 11-01-2011 o 18:46 Powód: frania
wiadomo ze fajnie jak maja atesty ale jak kogos nie stac to juz lepiej kupic taka tania niz trzymac dzieciaka cala dobe w calej tablicy mendejewa,czyli w jednorazowkach. ale to jauz moze wyjsc dluzsza dyskusja
moja mala miala cigle odparzona pupe w jednorazowkach,a po pampresach org.wrecz uczulenie i wielkie rany wiec juz wole tanie niz cierpienie dziecka.
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)
jak mojemu synkowi zakładam jednorazówkę, bo zdarza mi się w dzień czasem, z różnych powodów, to baaardzo szybko zaczyna się coś dziać, typu odparzenia.
A w wielorazówce nawet jak jest mokra pielucha to nic się nie dzieje.
Więc niewątpliwie jednorazówki są okropne.
u nas nie było reakcji alergicznych po pamperach ani odparzeń... ale ten zapach... a w zasadzie smrodek z pampersów! ohyda!
jak kupiliśmy na początku pampery pampersa to wogole malemu nie załozyłam, tak wg mnie smierdzialy. Ale to chyba nie ten temat. Przepraszam i już nic nie mówie.
Ostatnio edytowane przez kasia_mb ; 12-01-2011 o 19:13