Pokaż wyniki od 1 do 20 z 302

Wątek: PIELUSZKI WIELORAZOWE - PORADNIK

Mieszany widok

Chustonówka
    Miejscowość
    Pruszków

Domyślnie

dziękuję Wam bardzo za ten wątek, troche mam jeszcze mętlik w głowie, ale już mniejszy niż na początku

Chustonówka

Domyślnie

Witajcie Dziewczyny.Jestem tu nowa.Bardzo zaintrygował mnie temata tych pieluszek.Wkrótce urodzę drugie dziecko i przymierzam się do kupna wielorazówek.Mam tylko parę pytań do doświadczonych Mam-jak często się zmienia te pieluszki,czy zalezy to od stosowanych wkładek(rodzaj,ilość)-widziałam na allegro typu kieszonka z jedną wkładką lub dwoma wkładkami,czy dziecko musi tylko raz nasiusiać,czy może kilka razy(w jednorazówce zmienia się jak się trochę nabąbluje)),o kupkę nie pytam,bo wiadomo,czy pupa dziecka jest sucha?Może są to infantylne pytania,ale kto pyta nie błądzi,albo raczej kto pyta to kupuje i stosuje))Pozdrawiam i czekam na info

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez renelka Zobacz posta
    Witajcie Dziewczyny.Jestem tu nowa.Bardzo zaintrygował mnie temata tych pieluszek.Wkrótce urodzę drugie dziecko i przymierzam się do kupna wielorazówek.Mam tylko parę pytań do doświadczonych Mam-jak często się zmienia te pieluszki,czy zalezy to od stosowanych wkładek(rodzaj,ilość)-widziałam na allegro typu kieszonka z jedną wkładką lub dwoma wkładkami,czy dziecko musi tylko raz nasiusiać,czy może kilka razy(w jednorazówce zmienia się jak się trochę nabąbluje)),o kupkę nie pytam,bo wiadomo,czy pupa dziecka jest sucha?Może są to infantylne pytania,ale kto pyta nie błądzi,albo raczej kto pyta to kupuje i stosuje))Pozdrawiam i czekam na info
    napewno troche czesciej,jesli tetra to po kazdym siknieciu,z najbardziej chlonne wklady sa z bambusa i konopii,potem microfibra.po kilku dniach stosowania bedziesz wiedziec z jaka czestotliwoscia musisz zmieniac.polar i welurek daje uczucie suchosci od pupy.co do ilosci wkladek to zalezy od wieku dziecka.im wieksze tym chonniejsza wkladka jesli chcesz zadziej zmienic.
    jesli jeszcze bedziesz cos chciala wiedziec to pytaj.
    z jakich firm kupic i co warto i wogole pytaj, poradzimy wszystkie sluzymy pomoca
    Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

tetrę zmieniam co 1-1,5h. kieszonki z polarem co ok. 2,5 lub po całej nocy

Chustofanka Awatar aeljot

Domyślnie

Czytam od kilku dni Forum i sama nie wiem od czego zacząć to czytanie tyle dla mnie nowości
    Dlatego dziękuję za możliwosć ściągnięcia i zachowania dokumentu podsumowującego korzystanie z pieluszek. Już wielkie coś na początek dla mnie.

Chustonówka

Domyślnie

Wielkie dzięki za info.Czy możecie się wypowiedzieć na temat pieluch sprzedawanych na allegro?Są połowę tańsze od tych w sklepach internetowych,czy za tym idzie też jakość?Pozdrawiam

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

no jakosc napewno,tani minkee sa warte swojej ceny,sa spoko.natomast naugty baby nie nadaja sie dla chlopcow bo rzep jest przyszyty do polarka i chlopaki je przesikuja gora.warto kilka takich tanszych miec jako dzienne pieluchy
    Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)

Uprawnienia umieszczania postów