Pokaż wyniki od 1 do 20 z 104

Wątek: O chustach w książce RENI JUSIS! Macie zamiar przeczytac?

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar n2605
    Miejscowość
    Mazury

Domyślnie

jest to metoda żeby trafić z tematyką na tym forum oczywistą "pod strzechy". Reni jest znana jako muzyk, od niedawna ma przygodę z potężnym nagłaśniaczem, czyli telewizją śniadaniową Temat eko-rodzicielstwa dla większości osób jest "?", więc z ciekawości sobie poprzeglądają...

owszem, wiele ostatnio się artykułów ukazuje w prasie chustowo-pieluszkowo-doulowo-attachmentowych, a ta ksiażka ma szansę wszystko zebrać w całość.

Jak TVN powie, że trzeba kupić koniecznie to już trafiła pod strzechy
    Monika - mama Natalii 26.05.2008

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez n2605 Zobacz posta
    jest to metoda żeby trafić z tematyką na tym forum oczywistą "pod strzechy". Reni jest znana jako muzyk, od niedawna ma przygodę z potężnym nagłaśniaczem, czyli telewizją śniadaniową Temat eko-rodzicielstwa dla większości osób jest "?", więc z ciekawości sobie poprzeglądają...

owszem, wiele ostatnio się artykułów ukazuje w prasie chustowo-pieluszkowo-doulowo-attachmentowych, a ta ksiażka ma szansę wszystko zebrać w całość.

Jak TVN powie, że trzeba kupić koniecznie to już trafiła pod strzechy
    wydaje mi się, że masz bardzo optymistyczne podejście do sprawy...

Miejscowość
    Mazury

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta
    wydaje mi się, że masz bardzo optymistyczne podejście do sprawy...
    a cóż się tu może nie udać? Zerknęłam, że książka ma już na okładce znaczek tvn czyli będą ją promować. W związku z tym mnóstwo osób kupi. mam nadzieję, że jest mądrze napisana, a przy tym przystępnie, że faktycznie przekonuje do tego co autorkę fascynuje. Czytać mi się nie chce, czuję się wyedukowana przez forum, ale chętnie przejrzę w księgarni

Chusteryczka Awatar goshya
    Miejscowość
    dolnośląskie

Domyślnie

a ja już zamówilam ... hahaha mam nadzieję, że się nie rozczaruję

uwielbiam ogólnie książki i coś takiego, jeśli nawet mi nie posłuży to pójdzie dalej- do kogoś mniej uświadomionego w temacie
    Mati 2010, Oliwcia 2012, Jula 2014

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

a cóż się tu może nie udać? Zerknęłam, że książka ma już na okładce znaczek tvn czyli będą ją promować. W związku z tym mnóstwo osób kupi. mam nadzieję, że jest mądrze napisana, a przy tym przystępnie, że faktycznie przekonuje do tego co autorkę fascynuje. Czytać mi się nie chce, czuję się wyedukowana przez forum, ale chętnie przejrzę w księgarni
    jeszcze żadnej mi znajomej mamy (już mamy, bądź przyszłej mamy) Reni nie "przekonała" do "swojego" podejścia. większość ocenia ją jako

Miejscowość
    Mazury

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta
    jeszcze żadnej mi znajomej mamy (już mamy, bądź przyszłej mamy) Reni nie "przekonała" do "swojego" podejścia. większość ocenia ją jako
    A tego nie wzięłam pod uwagę Ale może w książce jest bardziej przekonująca? (ja ciągle optymistycznie )

demona
    Guest

Domyślnie

Mi kiedyś moja Mama powiedziała - Wiesz, ze Reni nosi w chustach i pieluchuje JAK TY
    No i kto jest autorytetem, kto???

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

A tego nie wzięłam pod uwagę Ale może w książce jest bardziej przekonująca? (ja ciągle optymistycznie )
    no ja nie.
    choć kiedyś miałam dokładnie takie jak Ty

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    Mi kiedyś moja Mama powiedziała - Wiesz, ze Reni nosi w chustach i pieluchuje JAK TY

też to miałam

Chusteryczka Awatar Gina
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

a tak z mojego punktu widzenia
    odbieram ją jako wszystkowiedzącą , najlepszą, najmądrzejszą...Jak dla mnie za dużo się mówiło -wszędzie - ze jest w ciąży, ze nosi w Tuli, że jest eko, że ogranicza mięso w diecie dzieci - sądzę ze nic w książce nie zaskoczy!

książki nie kupię ale opinie na jej temat tu na forum będę śledzić z ciekawości (bo może źle odbieram Reni Jusis).

Chustoholiczka Awatar sheana
    Miejscowość
    Puszcza (krk)

Domyślnie

O, dokładnie moja mama to samo I z pytaniem, "a czemu Ty właściwie nie napiszesz książki". Hehhe.

Przejrzę ją chętnie, ale podejrzewam, że też się nie skuszę mając chustoforum. Ale fajnie jak przekona jakieś mamy do noszenia, używania mniej chemii, etc. Ale niestety też większość moich znajomych (niedzieciowych i dzieciowych) Reni J odbiera jako lekką eko-wariatkę i zupełnie nie jest dla nich autorytetem (zresztą o mnie chyba czasem podobnie myślą odkąd mam dziecko na ścisłej diecie, nie używam prawie chemii, etc).

Ale jak pisze Kammik, skoro tam wywiady, przepisy, to może ludzie po przeglądnięciu się skuszą, zastosują, co zawsze będzie pozytywną wiadomością. W każdym razie życzę jak najlepiej
    Lauron(Smo) 12.06.2010, Bruno(Gadzinka) 12.01.2012

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów