Pokaż wyniki od 1 do 20 z 68

Wątek: O wyższości szmaty nad wózkiem.

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar matysia
    Miejscowość
    Jabłonna

Domyślnie O wyższości szmaty nad wózkiem.

Dziś poszliśmy z dziećmi na spacer. Franek w chuście. Swoja drogą w genialnej Mei z wełną . Po jakiejś godzinie wróciliśmy i postanowiłam młodego do wózka żeby sobie jeszcze dospał na powietrzu. Po jakimś czasie słyszę straszny płacz. Lece i patrzę , Franuś przekręcił sie i musiał wstawac, wózek sie wygrzmocił , Franek z nim. Na szczęście miał czapki, kombinezon. Jakbym mogła jeszcze zostać z nim w chuście, a nie gotować obiad dla rodziny, to nic by sie nie stało. I to jeszcze wywalił sie do tyłu. A wózek mam nie byle jaki Quinny Buzza.

Maciek 1987,Marta 1989,Mateusz 1993,Michał 1995, Matylda 2005,(*)2006, Benjamin 2008, Franuś 2010,
    Nikt z nas nie jest ideałem.
    Choruje, mało mnie na forum

Chustopróchno Awatar magnus

Domyślnie

Szczęście całe, że mu się nic nie stało...

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

... mamy ten sam wózek. Muszę Męża ostrzec, bo u nas jedynie On wózkowy, a Młody nad wyraz żywiołowy ...

Całe szczęście, że skończyło się u Was na strachu jedynie!!!

"Czytelnik może żyć życiem tysiąca ludzi, zanim umrze. Człowiek, który nie czyta, ma tylko jedno życie." G.R.R. Martin

Chusteryczka Awatar matysia
    Miejscowość
    Jabłonna

Domyślnie

Jutro idę z Frankiem do neurologa , bo juz mi kilku krotnie przytomność stracił po uderzeniu w głowę, nawet bardzo delikatnym. Dlatego tak sie dzis zdenerwowałam. Ale go chyba czapka uratowała i kaptur od kombinezona Hopka.

Maciek 1987,Marta 1989,Mateusz 1993,Michał 1995, Matylda 2005,(*)2006, Benjamin 2008, Franuś 2010,
    Nikt z nas nie jest ideałem.
    Choruje, mało mnie na forum

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Życzę uspokajających wieści!

"Czytelnik może żyć życiem tysiąca ludzi, zanim umrze. Człowiek, który nie czyta, ma tylko jedno życie." G.R.R. Martin

Chustoguru Awatar yanettee

Domyślnie

Ale nie rozumiem? On został sam na zewnątrz w tym wózku a Ty gotowałas obiad czy jak ?
    Mama Kubusia i Basi

Chustoholiczka
    Miejscowość
    miasto

Domyślnie

wszystko rozbija sie nie o zaden wozek czy sen w nim na tarasie, tylko o zabezpieczenie. Szelki i jeszcze raz szelki.
    Jak widze mamusie, ktore nie zapinaja w szelki brykajacych dzieci w wozku, albo pchaja sobie niefrasobliwie wozek, w ktorym dziecko stoi to mi sie cos robi...
    brak wyobrazni to chyba jedyne, co mi przychodzi do glowy na pierwszy rzut.
    Po prostu - nauczka na przyszlosc.

Uprawnienia umieszczania postów