Pokaż wyniki od 1 do 20 z 28

Wątek: Chusta dla naszej Wpadeczki - Marteczki

Mieszany widok

Chustonówka

Question Chusta dla naszej Wpadeczki - Marteczki

Witajcie, jestem tu nowa - zarejestrowana jakieś 2 minuty temu. Jestem mamą miesięcznej dziewczynki.
    Chciałabym zapytać... o chusty (hmm... bo o co innego na tym forum )
    Chodzi o to, że... Marta nie była planowana, jest dla nas Skarbem-Niespodzianką. Oboje z mężem uczymy się i dorywczo pracujemy - ale nie starcza na wszystko...
    Mimo tego chciałabym nie pozbawiać Córy możliwości chustowych. Zdecydowanie nie mogę wyłożyć 200-400 zł na chustę, ale znalazłam (na allegro) oferty o znacznie niższej cenie - np 50-60 zł za chustę tkaną. Myślę, że tyle byłabym w stanie przeznaczyć...

Proszę powiedzcie, czy te chusty "nadają się"? Nie chciałabym zaszkodzić mojej Małej. Oczywiście poluje na okazje na allegro chust z firm polecanych przez Was, ale... niestety bezskutecznie, a czas ucieka - mała rośnie i ogląda świat z wózka (swoją drogą super filmik...)

Bardzo proszę o pomoc.
    Pozdrawiam,
    Ania

dokebu
    Guest

Domyślnie

Poszukaj na forum na bazarku używanej, tych allegrowych tanich polecić nie mogę niestety, ale najprościej jest wpisać ofertę na bazarku jako Kupię

Miłego szukania i noszenia!

Chustomanka Awatar toffi

Domyślnie

chusty z allegro o których piszesz to prześcieradła ;]

Chusteryczka Awatar matysia
    Miejscowość
    Jabłonna

Domyślnie

Tak czasami u nas na forumowym bazarku , ktos sprzedaje tanio chuste, albo można poprosić o rozłożenie na raty. Tania chusta nie bedzie ci dobrze służyła, ani jej poządnie nie dociągniesz i tobie tez wygodnie nie będzie.

Maciek 1987,Marta 1989,Mateusz 1993,Michał 1995, Matylda 2005,(*)2006, Benjamin 2008, Franuś 2010,
    Nikt z nas nie jest ideałem.
    Choruje, mało mnie na forum

Chustoguru Awatar yanettee

Domyślnie

nie kupuje tych pościelówek z allegro, poluj na porządne używki na bazarku
    Mama Kubusia i Basi

Chustonówka

Smile

Dziękuję za taki szybkie porady.
    Z pewnością będę polować.
    Powiedzcie jeszcze proszę ile (przeciętnie) kosztować powinna używana chusta elastyczna LENNY LAMB

Jeśli usłyszycie gdzieś o taniej chuście - bardzo proszę o kontakt. I moja Marta - którą męczą ogromne kolki (mamy nadzieję, że noszenie w chuście troszę Jej ulży) też ładnie, choć wśród łez - prosi o kontakt.

Uprawnienia umieszczania postów