Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: harce przed spaniem a pielucha wielo?

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar majka
    Miejscowość
    Gdynia/Kartuzy

Domyślnie

to zadziwiające, ale czasem jak sie w nawet w nocy budził, ale w sumie dobrze spał, czyli jeśli udało mu się ciągiem przespać tak z 6 godzin, a potem pobudki ze 2-3, to się kilka razy zdażyło, że rano pielucha sucha, lub prawie sucha. no, ale częsciej ma tak, ze jak się budzi to w srodku nocy czuje zapaszek i zdarza mi sie go przebierac, tylko, ze jak mu zakladam pieluche i welniane gacie to potem wiecej roboty niz np. z kieszonkami i zazwyczaj idzie juz jednorazowka.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Świetny pomysł z nocnikiem. U nas bywa jeszcze ciekawiej, bo syńcio potrafi kupsztala zrobic przed snem W pieluchę, choc od 3 miesiecy jest wysadzany i w ciągu dnia takie wpadki się nie zdarzają. Na szczęście to sytuacje sporadyczne

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

dlatego mam wełniane otulacze, a nie gatki (2 razy więcej zapinania, niż przy kieszonce, ale za to nie trzeba portek ściągać/zakładać gaci i portek - o ile akurat akurat śpi w portkach, latem spał w samej pieluszce)
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chustoholiczka Awatar majka
    Miejscowość
    Gdynia/Kartuzy

Domyślnie

no to dzisiaj przed kąpielą zrobił siku na podłogę, ale to luz, bo akurat na parkiet, z którego łatwo zetrzeć; a po kąpieli ni z tego ni z owego siknął na kanapie, na której go wycieram, ubieram i na której śpimy - to już mnie mało ucieszyło.
    a co do wełnianych otulaczy to na razie kasy na nie brak, a jak do nich dojrzeję to pewnie już nie dla Piotrusa no chyba, że szybciej wygram w lotto (ale musiałabym chyba częściej losy kupować, a nie raz na 2 lata)

Uprawnienia umieszczania postów