nie powiem, zazdroszczę normalnie![]()
nie powiem, zazdroszczę normalnie![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
w akcji pięknie się prezentują
podobają mi się - czarno-szara boska
skład zarąbiasty
ale jak to Białoruś i 300 USD to jeszcze cło przeciez trzeba doliczyć!
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
oj tam oj tam, clo mozna obejsc odpowiednia wysylka.
Mi tez sie bardzo podobaja
Green_naranja - poprosze o foty z akcji i recenzje w sprawie nosnoscii powiem szczerze - zastanawiam sie nad zakupem
![]()
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
foty i sprawozdanie beda, oczywiscie.
idzie do mnie wlasnie z Moskwy kremowa (Eldeflower) z kaszmirem, merynosem i jedwabiem chyba, a zamowioną mam czarno-szara u producentki(bawelna, jedwab, kaszmir) na koniec listopada. normalna kolejka to min.3 miesiace, ale mam znajomosci gdzie trzeba
szczegolnie czekam na te czarną, bo sklad bedzie taki jak elipsy biale didkowe( tylko procentowo rozny),wiec chcialabym porownac obie![]()
Ostatnio edytowane przez green_naranja ; 11-11-2011 o 22:31
bezczelnie sie pochwale, ze trzy "konskie derki" do mnie idą;D
jedna o skladzie kosmicznym w kolorach bialo-białawych (nazwa Eldeflower, wiec pewnie będzie ci jako ten kwiat bzu czarnego...wyruszyla dzis z Moskwy, a te oto dwa cudenka wyruszą z Kijowa 22 listopada:
blady lodowy róz, 100% bawelna
i cudna Milky Way z bawelną, kaszmirem i jedwabiem:
jestem gotowa pozbyc sie wszystkich (no, prawieDidkow i Natek!
Piękne, niestety cena jest zaporowa.