Ta szaro czarna
One wyglądają na porządne chusty.
Ta szaro czarna
One wyglądają na porządne chusty.
Ta cala czarna jest swietna. Takie dwa metry by sie przydalo i na siodelko, i jako chusta dla mamy. Ciekawe, ile dwa metry kosztuje?
Ale czy chusta z taka domieszka, poniesie ciezsze dzieci?
No podobają mi się! CzarnaCena mi się nie podoba niestety
![]()
hm, no wiesz, tego nigdy nie wiemy. kobieta jest taka samą mamą -chustonoszką jak my, ale pewnie placi legalnie podatki, z ktorych Aleksander Ł. finansuje na przyklad broń na zlecenie kolegi Putina, ktora jedzie do Czeczenii na przyklad.
Ty placisz podatki z ktorych rząd finansuje lekcje religii w szkolach, i za ktore wysyla chlopaków do Afganistanu by Amerykanom "pomagali".
ja placę podatki z ktorych premier Brown finansuje utrzymanie generacji bezrobotnych w slumsach, ktorym się nawet nie sni wstac sprzed Playstation i poszukać sobie zajęcia.
tak to się juz kręci ten swiat...
a rozmiar?
ponoc sie nadaje, bo to porzadna bialoruska bawelna jakby nie bylo, dodatki wcale jej nie oslabiają...podobno trzeba te chusty łamac jak niezłe 50%-we lny didkowe!
A jeszcze zapytam o czas oczekiwania w kolejce? Spodziewasz sie swojej na wiosne?![]()
Łoj ewidentnie derka - i wygląda mi na gryzącą i chropowatą... A ktoś w tym nosił? Nie chce mi sie stronka tłumaczyć a ja takich krzaczków ni w ząb...![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
no
i leci do mnie (tzn wyleci w tygodniu) biala merynosowo-kaszmirowo-jedwabna Beta
(trafila sie jedna Rosjanka ktora mi odsprzedaje swoja...)
Jak dla mnie to za dużo dobrego na razBałabym się ją nosić.
niezle to to![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
doczytałam się dopiero teraz, że i tu już rozgłos poszedł
mi osobiście te chusty nie bardzo się podobają, ale tylko z wyglądu, no nie mojeale noszą dobrze. u nas prawie nikt je nie kupuje (znam tylko jedną koleżankę, która zamówiła sobie taką chustę, bo reszty nie stać po prostu - kryzys mamy przecie
), więc działają głównie na rynku rosyjskim i dalej
dla polskich mam też pewnie chętnie wytkają.
Zaczynali od szycia chust z tkanin lnianych, więc na początku nie lubili u nas ten heartiness strasznie, bo te tkaniny były nie zbyt dobrej jakości, no i w ogóle - każdy może sobie kupić kawał tkaniny i zrobić z tego chustęAle potem, jak zaczęli tkać chusty ręcznie, zmnieniliśmy zdanie, teraz heartiness to nasza chustoduma
![]()
Moje kochane dziewczynki - Marta (18.09.2006) i Agłaja (06.08.2010)
juz jestem w kontakcie z Oksaną i w zasadzie mam chustę "na krosnach"![]()
nie powiem, zazdroszczę normalnie![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
w akcji pięknie się prezentują
podobają mi się - czarno-szara boska
skład zarąbiasty
ale jak to Białoruś i 300 USD to jeszcze cło przeciez trzeba doliczyć!
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
oj tam oj tam, clo mozna obejsc odpowiednia wysylka.
Mi tez sie bardzo podobaja
Green_naranja - poprosze o foty z akcji i recenzje w sprawie nosnoscii powiem szczerze - zastanawiam sie nad zakupem
![]()
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®