To i ja sie dolacze do rankingu, bo kupilam po jednej z kieszonek dla wyprobowania i juz sie zdecydowalam na wieksza ilosc:

1. Zdecydowanie bumGenius - mala, swietnie wykonana, latwo sie dopiera i blyskawicznie schnie. Dobra chlonnosc. Zastrzezenie do rzepow- wolalabym napki, ale nawet z rzepami bardziej mi pasuje od innych.

2.P'tits Dessous - wieksza, zdecydowanie mniej starannie wykonana. Chlonnosc porownywalna, tez blyskawicznie wysycha. Duzy plus za kolory i napki. Pupa nieco bardziej sucha dzieki polarkowi.

3. Swietne tez sa pieluchy frotkowe do skladania Lenya. Kupilam tylko 2 na probe, myslalam, ze skladanie, to problem, ale okazaly sie latwe do zalozenia, chlonne, latwe do prania i szybko schnace. Dla mnie sa lepsze od formowanych no i cena .Nawet bez profesjonalnego otulacza sa swietne (dopiero zamowilam welniany, a teraz uzywalam canpolu),

4. Kieszonki Nature Babies Stuffable one size- minus za wkladki. Jedna slabo chlonie, a jak zalozylam dwie, to nie dalam rady ubrac spodni synkowi , za "ceratkowe" zabezpieczenia przy nozkach- nie do doprania, a poza tym wcale nie zabezpieczaja (przynajmniej u 6 mies malucha, ktory ma szczuple nozki)- zdazaly nam sie wpadki. Plus za napki i duza regulacje.

Wlasnie zamowilam wiecej Bumgeniusow i frotkowych. Mam nadzieje, ze komus pomoglam, chociaz pewnie i tak kazde dziecko jest inne ...