I co nikt nie poradzi?
Z jednej strony dla mlodszego zdecydowanie lepsze bondolino niż manduca ale z drugiej manduca dla starszego pewnie juz przymała więc cięzko mi doradzać... pomysleć muszę![]()
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
A chcesz oszczędnie czy fajnie? Jak oszczędnie to młodszego do manduci a starszego na nogiJak nie oszczędnie to kup sobie dwa nowe doux doux
![]()
Ida generalnie na nogach albo w wózku, ale teraz przy zapaleniu kolan noszę ją w nowym mt od pathi, które kupiłam dla Jasia. Młody już prawie 12 kg waży i też mi go wygodniej w mt niż w chustę motać.
A tak serio to nosiłabym młodszego w manduce, a dla starszego kupiła nowe nosidło no bo przecież dla młodszego też się potem nada, więc tak to bardziej ekonomicznie uzasadnione.
Idusia grudzień 2008, Jasinek luty 2011, Lelo kwiecień 2014
Starszy na nogach na co dzien ze mna, ale wieczorem tatus musi czasem ponosic - na plecach starszy, z przodu mlodszyno i na wspolnych dluzszych spacerach - gdy nogi maja dosc - manduca.
I teraz tak - dogadalam sie z manduca dopiero jak starszy mial poltora roku, wczesniej za chiny mi nie szlo, i za kazdym przekladaniem zmiana regulacji - niby niewiele, ale jak nosimy na zmianę to maz juz warczy bo sobie ulozyl po swojemuno i to jest argument zeby bylo kolejne
do doux doux się slinię....
Cos by mi się przydalo na szybkie wychodzenie z domu, zwalszcza ze teraz spacery to do warzywniaka beda - zimno sie zrobilo![]()
ja bym wybrała dwurozmiarowego miecia![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.