Pokaż wyniki od 1 do 18 z 18

Wątek: Gdynia i okolice

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar annagdynia
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greensun Zobacz posta
    A jakie są Twoje, Aniu doświadczenia z noszeniem?
    nam było łatwiej bo zaczynaliśmy na wiosnę więc spokojnie można było wyjść na dwór w chuście

baryłka ma rację, wybierzcie się na spotkanie KK, dziewczyny są specjalistkami to pomogą My najpierw z instrukcją obsługi motalismy się sami i co .... okazało się, że nie było najlepiej, jak nam Marta pokazała co i jak, to i nam lepiej i synek zadowolony POLECAM
    i może się spotkamy, bo ja się wybieram do malucha na traugutta, ale ciągle coś mi przeszkadza
    synek lato 2008 synek wiosna 2011

Chustonówka Awatar Greensun
    Miejscowość
    Gdynia Obłuże

Domyślnie

Jesteśmy z Obłuża i sama z malutką jedynie patroluję okolicę przy użyciu wózka. Chętnie poznałabym w praktyce jak najefektywniej używać chusty. Kiedy odbywają się spotkania w Rumii i w Gdyni? dysponujemy jedynie popołudniami, ew. weekendami, choć mąż czuje potrzebę odpoczynku po tygodniu pracy a ja nie jestem jeszcze zmotoryzowana Czuję się trochę uziemiona.

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

Jesteśmy z Obłuża i sama z malutką jedynie patroluję okolicę przy użyciu wózka. Chętnie poznałabym w praktyce jak najefektywniej używać chusty. Kiedy odbywają się spotkania w Rumii i w Gdyni? dysponujemy jedynie popołudniami, ew. weekendami, choć mąż czuje potrzebę odpoczynku po tygodniu pracy a ja nie jestem jeszcze zmotoryzowana Czuję się trochę uziemiona.
    Zobacz tutaj
    http://www.chusty.info/forum/showthr...=1#post1693825
    w niedziele jest spotkanie, mzoe nie stricte warsztaty, ale posluchac warto!

do galerii malucha - wsiadasz w 194 na krzyzowce i potem spacerek swiętojanska, z wozkiem wygodniej, mnie teraz trudniej, jak starszy ma focha
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Chustopróchno Awatar annagdynia
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

Jesteśmy z Obłuża
    i jakie ładne zdjęcie
    synek lato 2008 synek wiosna 2011

Chustonówka Awatar Greensun
    Miejscowość
    Gdynia Obłuże

Domyślnie

dzięki wielkie za informacje. Zindoktrynuję męża,a może sama się odważę jakoś dotrzeć
    M&A

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów