Pokaż wyniki od 1 do 18 z 18

Wątek: Gdynia i okolice

Mieszany widok

Chustonówka Awatar Greensun
    Miejscowość
    Gdynia Obłuże

Domyślnie Gdynia i okolice

Dzień dobry

Jestem zafascynowana chustami i wszelkimi naturalnymi, zdrowymi metodami wychowywania i wspołbycia z Dzieckiem. szukam optymalnej pod względem ekonomicznym i funkcjonalnym chusty. Juz prawie zamówiłam LennyLamb z bambusem. Czy dla zupełnie niezaznajomionej ze sztuką wiązania mamy ok.4kg, miesiecznej dziewczynki jest to dobry wybór? Chciałabym,by służyła nam długo i dobrze. Będę bardzo wdzięczna za sugestie.
    Przy okazji,moze wpadają tu mamy z Gdyni, które chciałyby poszerzyć grono znajomych?

Pozdrawiam

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

wejdź na pod-forum trójmiejskie, tam nas sporo i jest info o jutrzejszym spotkaniu w Gdyni w galerii malucha, mozna pomacać chusty obejrzeć, nawet zawiązac i zobaczyć w czym najwygodniej.
    http://chusty.info/forum/forumdisplay.php?f=165

jak dla mnie - bambus jest dość śliski, to fajna chusta ale jeśli zupełnie nie masz wprawy w wiązaniu, może być kłopotliwa...
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Miejscowość
    Gdynia Obłuże

Domyślnie

Dziękuje za namiary ubolewam nad moim obecnym brakiem mobilnosci,a chetnie wpadłabym na spotkanko.
    Co do chusty to lepsza bylaby bawełniania 100% Lenny'ego?

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Witaj
    Ja zaczynałam od chusty z bambusem i po własnych przejściach na początek polecam właśnie bawełnianego pasiaka

Miejscowość
    Gdynia Obłuże

Domyślnie

No to świetnie teraz, kierowana doświadczeniem zakupię takową Dzięki wielkie

Chustofanka
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Ale nie kupuj czasem nowego bawelnianego lenny lamba - ta chusta na początku jest tak twarda, ciężko sie ja dociąga, nie polecam dla maluszka i dla poczatkującej mamy - sama mialam taka i sie nameczylam tylko. Spróbuj coś używanego np. bawełniana Grecje Nati.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów