ale dlaczego was to dziwi? ja osobiscie wolalabym te jaskolki kupic za 300 euro (na szczescie mam za normalną cene od Natiniz takie peniski didkowe z jedwabiem (natur) ktore chodzą za wiecej (ble!).
serio, popyt tworzy taki rynek i juz, nie ma co robic wielkich oczu![]()
mnie się jaskółki podobają ale w sumie dmuchawce chyba bardziej, zobaczę jak paprotki na żywo,
ale cena za jaskółki naprawdę grubo przesadzona![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Kurna noo ja też sie dziwie tej cenie jaskółek! przecie ona paskudne! Nie dość że wzór totalnie nijaki to jeszcze ten odcien szarego taki jakiś bleee! No faktycznie są grube ale czy to jest płus aż taki duży? one są niczym koc!
Noo ale jak widać amatorów swoich mająi skoro ktoś chce płacić za takie coś tyle kasy, to niechaj płaci
swego czasu też heheh potrafiłam wydać kupe kasy na chustę owianą legendą wiec nie mam co sie dziwić wariatom
![]()
Agutku, ja jaskółki jeszcze zrozumiem, bo uzyteczne, ale elipsy kaszmirowe, pamietasz???![]()
ja bym powiedziała raczej gaza![]()
hm, ja co prawda moj kaszmirowy bandaz mam z wymiany za ornat (kupiony od didka bezposrednio), wiec po taniosci, ale chetniej bym dala wiecej za te elipsy niz za peniski. ale tu wzor ma znacznie, Nino nie cierpie chocby nawet byl z wlosia jednorozca utkany.
jaskolki sa milion razy ladniejsze jako wzor od penisow.
moim zdaniem rzecz jasna![]()
a widzisz, bo ja nie o wzorze tylko o walorach nośnych![]()
ano pewnie ze dobrze, ze kazdy woli co innego
ja o wzorze, bo dla mnie walory estetyczne sa na pierwszym miejscu . naleze do tej malej grupy wybrancow, ktora ponosi we wszystkim jesli trzeba (i ktora woli ciensze niz grubsze generalnie) , wiec walory nosne to fikcja i mit![]()
to ja w temat wkleję, swoją fotkę też
bo akurat powiesiłam na bazarku
![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
A propo zawrotnych cen, widzicie to co ja? Aukcja caly czas trwa... Jak mozna tyle kasy zaplacic za chuste??? A potem jak pzyjdzie sprzedac ja dalej? Wystawi za tyle ile kupila?
http://hyenacart.com/SpotsCorner/st/...llows-Wrap-46m
No i good! Interes się kręci!
Jeśli ktoś chce tyle zapłacić, to czemu nie?
Chciałabym być tą sprzedającą, hehe...![]()