pomyliłam wątki![]()
A moja ma malutkie zaciągnięcia, a nie była z okazji, troszkę mnie to zdenerwowało.
już nic
Ostatnio edytowane przez antonina ; 08-11-2011 o 14:29
Serio? Ja też miałam chyba już z 5 wełenek i żadna nic takiego nie miała, to jak wyglądają chusty z 2 gatunku w takim razie.
A tutaj wygląda jakby kot pazurem przeciągnął i takie małe zaciągnięcia się porobiły.
Czyli wszystkie tak miały i wszystkie musiałyby iść jako II gatunek.
Nie wiecie czy po praniu to się zmieni? Znaczy czy te nitki się jakoś skurczą i nie będzie ich widać?
Bianka 04-09-2010
Te przeoczenia w podziale chust na pierwszy i drugi gatunek sie dosc czesto zdarzaja, z tego co czytam. Ja mialam juz dwie chusty z I gat z wadami (zaciagniete nitki). Jedna reklamowana, na druga machnelam reka. Teraz idzie kolejna chusta do mnie, tym razem z IIgat - ciekawe jak ta bedzie wygladac
Wg mnie jezeli sklep oficjalnie dzieli chusty na I i II gat - to ten pierwszy powinien byc primo-primo, ze mucha nie siada.
holender, cały czas nie miałam czasu obejrzeć swojej, zmartwiłyście mnie![]()
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Ja pobieżnie przed praniem, a dopiero jak powiesiłam, to zauważyłam, ale nie dyskwalifikuje to chusty, tylko, że są widoczne, jeszcze jak wyschnie, to obejrzę, bo może już po praniu będzie niewidoczne.
Też o tym pisałam 2 strony wcześniej.
Jak chusta była złożóna w pudełku, to wyglądało to okropnie. Takie małe zaciągnięcia na jednej krawędzi - druga idealna. Też się najpierw wkurzyłam, bo kupowałam przecież pierwyj sort!Ale w akcji zupełnie tego nie widać. Tyle tylko, że ewidentnie jest to wada, o której nie było informacji...
Jul, niestety, Twoja ma tak samo. Pozwoliłam sobie zajrzeć do Twojego pudełka, gdy stwierdziłam to w mojej chuście... Wygląda na to, że wszystkie 6 takie były (5 była idealna - bo kupowałam komuś jeszcze)
Chyba wszystkie mają te zaciągnięciamoja trafia do prania bo jakoś szkoda mi jej odsyłać, śliczna jest i taka ściśle tkana że powinna być nośna a kolor nawet na wiosne będzie idealny...