Zamieszczone przez mamaslon Zuzolcia urodziła!!!! można gratulować!!! zaraz zakładam wątek gratulacje ogromne
Mama Stasia (15.04.2006), Róży (25.03.2009) i Helenki (15.10.2011)
w bogo ofertach Motyle jedwabne kolkowa...
Zamieszczone przez Monique w bogo ofertach Motyle jedwabne kolkowa... ale rozmiar S tylko. Ktoś wie jak sie te rozmiary dobiera? Czy to od wzrostu zależy czy od czego? Mam 170 cm wzrostu, czy S nie będzie za krótka?
Zamieszczone przez Mania ale rozmiar S tylko. Ktoś wie jak sie te rozmiary dobiera? Czy to od wzrostu zależy czy od czego? Mam 170 cm wzrostu, czy S nie będzie za krótka? Też mam 170 cm. S-ka będzie dobra Mam M-kę kółkową z Nati i wolałabym S-kę, bo teraz mam ogon do kolan . P.s. Na ostatniej stronie jest też L-ka Rivea niebieska
Ostatnio edytowane przez Pat ; 04-11-2011 o 10:17
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Zamieszczone przez Pat007 Też mam 170 cm. S-ka będzie dobra Mam M-kę kółkową z Nati i wolałabym S-kę, bo teraz mam ogon do kolan . P.s. Na ostatniej stronie jest też L-ka Rivea niebieska Dzięki!!! Kupiłam Prawdopodobnie czerwoną ocean z lnem będę chciała sprzedać, zobaczę jak dojdzie
Moja pancy dzisiaj do mnie wyruszyła.
Anita, mama Wiktusi(10.02.2007) i Anielki (03.01.2010) Moje nowe hobby fotografia
Zamieszczone przez Zuzolcia Dziewczyny dzieki za doping. Tosia wyskoczyla o 18:53. Wiecej jak wroce do domu buzki. GRATULACJE dla WAS To jak na drugie? Pancy?
Francik (06.08.09), Antoniczek (10.04.11) (*23.05.12), Janko (23.01.14), Zeflik (12.09.15) Zapraszam do galerii TUTAJ na handmade TUTAJ
Zamieszczone przez t_a_s Moja pancy dzisiaj do mnie wyruszyła. daj znać jak doleci! ciekawam Twoich wrażeń
Zamieszczone przez t_a_s Moja pancy dzisiaj do mnie wyruszyła. moja narazie nie...
Zasady na forum