Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: 1.11 Cmentarz na Marysinie Wawerskim

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie 1.11 Cmentarz na Marysinie Wawerskim

Hej! Coś mi mówi, że jesteś forumową mamą... spotkałyśmy się przez chwilkę, nawet próbowałam okiełznać moją córkę widokiem śpiącego dziecka w chuście. Ale mimo, że chusta baaaardzo podobna do naszej średnio ją to zaciekawiło
    Mąż się ze mnie uśmiał, bo mówi że było widać jak się na Was czaję ale głupio mi było tak przy grobach...

No to macham wirtualnie do mamusi ze śpiącym synkiem (?) i starszą córeczką Chusta w kolorach Hopka Delhi, ale nie zdążyłam się przyjrzeć co to konkretnie...

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Limonka juz myślałam ze to nas z daleka nie poznalas...ale my w tuli byliśmy

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Taaaa jak ja żałowałam, że nosidła nie wzięłam... Gaba na zmianę - albo stawała jak wryta i się gapiła na świeczki i kwiatki (w domu jak jej opowiedziałam o cmentarzu to zapowiedziała, ze ona bedzie "muchać świećki" ) albo latała między grobami zupełnie nie w tym kierunku co trzeba...

A z chustą stanęłam "oko w oko" - nawet zajrzałam do środka Tylko mi zagadać było niezręcznie... Zresztą dziewczyna słuchała "wykładu cioci" - tak wyglądało

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Jasiek tez chciał biegać i jak mozna było to Go puszczalismy, ale teraz sie wscieka w nosidle i ciagle chce SAM... Bunt 2 latka nam sie zaczyna

Uprawnienia umieszczania postów