Pokaż wyniki od 1 do 20 z 28

Wątek: Mei Hip

Mieszany widok

Chustomanka Awatar britta

Domyślnie

Wlasnie testowalam, dziekuje za te mozliwosc.
    Mimo, ze lubie nosic na biodrze, z Mei Hip w ogole sie nie dogadalam. Przede wszystkim pas biodrowy - niewypelniony, niewygodny, nie wiedzialam jak go zalozyc: w talii - dziecko siedzi za wysoko; na biodrze (tak jak zaklada instrukcja) - pas niestabilny, zsuwa sie do gory. Nie sprobowalam opcji ze zdjeciem zapiec i wiazaniem na biodrze - moze byloby wygodniej. Nie moglam wygodnie posadzic Miska, chociaz panel mial akurat odpowiednia dla niego szerokosc. Nastepny wazny minus - klamry nie daja sie regulowac po zalozeniu. Pas naramienny niewygodny, nie umialam tak rozlozyc, zeby pozostal nieruchomo na ramieniu. Ale to chyba kwestia odpowiedniego zlozenia pasow przy zakladaniu zapiec.
    Z plusow - ladne (choc material juz znacznie sprany), nieskomplikowane, moliwosc noszenia po obu stronach.
    Podumowujac - wole pouch. Mei Hip nie dla mnie.

Chustofanka Awatar Adso
    Miejscowość
    poznan

Domyślnie

Dziś odesłałam nosidło,więc pisze kilka słów-choć pewnie nic odkrywczego to nie będzie
    Zapisując się na test nie znałam chust kółkowych i liczyłam na łatwe rozwiązanie w postaci Mei Hip. Dziś jestem z kółkową za pan brat i mimo tego,że synek jest już duży lubię nosić go na biodrze-oczywiście krótko
    Nosidło jest bardzo ładne i mimo wielokrotnego prania dobrze się prezentuje. (Czerń z delikatnymi różowymi paskami -świetne połączenie!)
    Uważam,że pas biodrowy powinien być wypełniony gąbką. Natomiast dobrze rozłożony pas ramienny jest szeroki i całkiem wygodny
    Minusem jest brak możliwości regulacji pasów już po założeniu
    Generalnie nosidło jest ok,ale raczej wybrała bym zakup kółkowej..
    Dziękuję za możliwość wypróbowania

Uprawnienia umieszczania postów