no ja uwielbiam chusty nati...ale muszę stwierdzić, że ta faktycznie im nie wyszła, na zdjeciach tego nie widać, myslałam nawet o niej przez chwile, no ale jednak nie
no ja uwielbiam chusty nati...ale muszę stwierdzić, że ta faktycznie im nie wyszła, na zdjeciach tego nie widać, myslałam nawet o niej przez chwile, no ale jednak nie
To się cieszę, że niektórym bólu głowy zaoszczędziłam
Po praniu są miękkie, ale mocne, ogólnie sam wzór i kolor są fajne, cienkie jednak, bo 5 waży 715g, ale myślę, że będą idealne na lato.
Piękna skubana jest, ale ja czekam cierpliwie na nowości, to już pewnie jakoś niedługo i na jakąś jedną się jeszcze na pewno skuszę.
Natki i Didki już sobie odpuszczam, zresztą redukuje się do minimum, chociaż tak mi strasznie ciężko.
Ostatnio edytowane przez t_a_s ; 09-12-2011 o 07:35
T_A_S jak pofarbujesz to pokaż fotki koniecznie, bo pewnie bez tych boków, dużo zyska, no na szczescie po zamotaniu tych boków nie widać i nie szpecą, bo na fotkach mi się ta chusta podoba
Ostatnio edytowane przez mamaani ; 09-12-2011 o 10:19
Zamotałam, no i świetna jest, trzyma jak żyleta pomimo, że cienka, na ramionach przez tą szerokość tworzy fajne poduszki, generalnie fajna chusta.
Właśnie pływa w farbce, będzie czarna jak noc.
Jakies foty mozemy podejrzec?
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008
no wlasnie... publika sie niecierpliwi![]()
Marcel 3 lata