Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 28-10-2011 o 15:23 Powód: literówka..zjadam litery z zimna
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
jestem nieco zdziwiona, że wypuścili wzór, który do tej pory szału nie zrobił, gdy niektóre inne... Nawet konopie go nie sprzedały (chociaż mi pomarańcz całikie całkiem się podoba), w każdym razie na razie.
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Też się trochę dziwię, ale cóż, pewnie przyświeca temu jakaś polityka, której nie rozumiemy![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
mi się wydaje, że Natalia kiedyś tu na forum wspominała, iż oni te chusty planują i tkają z dużym wyprzedzeniem. Dlatego też pewnie zdecydowali o utkaniu marble z konopiami, zanim na rynek wypuścili zwykłe marble i zanim mieli szansę zobaczyć, że to nie będzie hit sezonu. Ale to tylko takie moje gdybanie..
mamaLika, możesz mieć rację, też pamiętam tego posta Natalii, chociaż Marble to nie jest chyba jakiś strasznie nowy wzór. Tak czy siak, Mea też jakiejś wielkiej furory chyba nie zrobiła i mogłoby nam się wydawać, że lepiej byłoby dotkać Pancy, czy inne flamingi, ale nie da się wszystkich zadowolić
Jeśli o Marble chodzi, pomarańcza według mnie wygląda lepiej. Z ciekawości bym sobie wzięła, ale nie wiem, czy potem byliby na nią chętni, więc chyba sobie daruję, bo inne piękności (innych firm) czekają![]()
wydawało mi się, że oni muszą mieć nici i tkalnie zarezerwowaną, a że wzór można ustalić z mniejszym wyprzedzeniem, ale - co ja tam wiem![]()
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
nie wiem jak fiolet ale pomarańcz na żywo jest bardzo energetyczny. Z drugiej strony jest lustrzane odbicie czyli chusta jest bardzo jasna. Jeśli chodzi o krawędzie to faktycznie mocno mnie zdziwiły ale po zamotaniu ich nie widać![]()
Maciek 27.01.2009; Zoja 12.01.2011
Doradca Noszenia Clauwi®, Doula, Promotor Karmienia Piersią Zielona Góra i okolice
To fajnie, że gusta są tak różne!Ja się na wełnianą Pancy nie załapałam i żałuję... Mam za to Meę
Ładna jest, nie powiem, ale mnie nie porwała.
Coś ze mną nie tak-mnie się pomarańczowa podoba. Może niekoniecznie w porze jesienno-zimowej, ale latem?
Cóż, moje noszenie dobiega (dobiegło?) końca, więc i moje podniecenie proporcjonalnie spadło...
Ja tą pomarańczową to z chęcią bym pomacała, strasznie mnie ciekawi.
Pomarańczowa nawet mi się podobaKupić - nie kupić
Były też dzisiaj motyle z jedwabiem![]()
Ostatnio edytowane przez greeneddie ; 28-10-2011 o 22:20
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
a te dmuchawce z jedwabiem i lnem, co został po nich ślad na stronie sklepu, to kiedy były?
żona TEGO Jaśka